už za měsíc!! :)) marry.ic.cz/novinky.html startovné jako vždy není doražte
už za měsíc!! :)) marry.ic.cz/novinky.html startovné jako vždy není doražte
Kdyz nebudou padat trakare, tak dorazim.
Ja myslel ze ty naopak dorazis prave kdyz budou padat trakare ;)
Kdyz nebudu lezet u maminky s chripajznou (a to chci a chci a dupnu si a bude to!) tak se stavim,
:)) …nebo doma s Gooodem :)) at kouka taky dorazit!!
Co nadelas, uz si naplanovala chripku na 11.11. a s tim proste nehnes :) Kdyz nebude hnusne tak bych se stavil
a boleni hlavy si taky planuje takhle predem :))??
To si pis, hlava me boli 24/7 Mam tam nador a jmenuje se Protiva
…sem se ptal Goooda :))) no nic, se to nejak zvrhlo, kdo teda jeste dorazi??
Ty jo, to to leti. No abych snad zase zacal jezdit na kole, abych se tam moc neztrapnil. Minule me od toho zachranila znicena prehazka ;)
Pro mě trochu z ruky, ale když bych měl race-absťák…
up
ja uvidim par dni predem. Bud dorazim se projet, nebo se jen kouknout a nebo taky vubec :-) Kazdopadne loni to bylo fajn (teda krome toho prvniho kopce) :-)
Pokud bude priznivej los a my meli volno tak bych se tez zastavil, ale moc tomu neverim… a i bych se tam rad prijel podivat je tam dost znamych ze skoly tak i proc ne…
no v neděli je kunratická … tak uvidim, zatim ale to bivdím na 14 dní klidu, nemůžu se vysekat z chřipky :/
ty jedes tu HSH serii? nebo sis misto novejch plastu omylem koupil boty :))??
jj letos poprvé zkoušim to. momentálně bych potřeboval i pláště i boty :/
už za tejden …mno to abych šel zkouknout trať, nasypat připínáčky a hlavně!!!! si zapamatovat kam :))))
nemam bajka ;-( za to mam poradny nachlazeni ;-(
No jo uz jen tyden. EKOR Cup je zajimavej zavod. Kazdorocne me zastihne totalne nepripraveneho. Ale docela se tesim. Jestli ale bude prset, tak teda nevim nevim ;)
neměj strach – mapu netřeba :)
Pokud dorazim, tak te treba zase presvedcim o opaku O:-)
mas je na marryho strankach, tak si to VYTISKNI :)))
Ja mam stejne domluveny nejaky pojezdeni s Brnakama, takze spis nedorazim. Jedine, ze by vymekli a kvuli pocasi nikam nejeli. Pak bych dorazil predvest umirajiciho chrta.
Hele kdyz nedorazis, zhostim se role umirajiciho chrta ja ;)
ale ja vim, …budes mejt dva biky, pohar pro zensky sice neni, ale tipnul bych si.....
ja taky tvoje segra :)
to by nejdriv musela dorazit a prestat se bat o Gunn-ritku :))
Discovery, nas cerny kun, mozna dorazi. Jsem na ni zvedavej. Ucast slibila i Evca.
super, jestli bude nova trat, tak ani nebude muset chodit, takze by Look nevadil, vyrid to :)))
Kralupy B to maji taky povinne?:-))
start je az v jednu, tak se na patecni oslavu nevymluvis :)))
Nj,ani nechci:-))
Cau borci, tak jak to s vama vypada? Bracha, Bulda a ja jedeme za kazdeho pocasi. Mame to bohuzel povinne :)
Jsem v sobotu na Morave…
jedu MTBO přeci jen nadávání nad mapou je mi milejší než uhybat chrtům o kolo na XC :)
Nejspis se prijedu podivat, pokud nebude vylozene hnusne, ale spis jen neco vyfotit :-)
Fotografa uz meme ;) Pojed zavod. I kdyz bude mokro, tak zadne extremni bahno se nekona. Pojede se hodne po spadanym listi.
Spadane listi ? Fuj ;-) Ja vam tam nechci prekazet az me budete predjizdet o 2 kola :-)
Neboj ;)
ja sem chtel prijet, ale ted koukam, ze je to v sobotu?! Kdo to vymyslel? Vzdyt je sportlife?!
termin jsem dostal z vyssich mist (na plakate pod nadpisem sponzor :))
bracha jede za kazdyho pocasi jo ?? … moc se mu do blata asi chtit nebude, kdyz si zrovinka umyl Bika !!!
bych ti pripomnel tvou vetu z threadu o klice …to nebude az tak hlavni dovod, co :)))) ja sazim pivo, ze pojede(ou)
tak prej budou i cisla na riditka, neputovni pohar uz mam doma dlouho …a asi nova trasa, bez toho vyslapu, ale zas s vice moznostma predjizdeni …budu hlasovat za starou, schody, vyslap, to bylo koreni tohohle zavodu
jo, to se mi taky nejvíc líbilo. Chci výšlap a schody. Je to XC, ne? Ať z toho nemáte trapárnu ve stylu Pražský 50ky. Jako myslim stylem trati. :o))
Ten usek mezi ploty je sice fajn. Ale asi bych se taky priklonil k predjizdeci variante. Precijen, tam jak nekoho dojedes o kolo tak dost ztratis. Jen aby ta trat zustala pekna.
Dyť je to jen kousek. Když mě loni Jirka Chyba dojel o kolo, taxem mu pěkně uhnula. A on mi stihl poradit, který jedu kolo, páč jsem nevěděla, jestli eště musim jet nebo co. :o)))
Takze s tebou pocitat muzem :)
řeknu že můžete a budu muset přijet, co? :o) Vlastně jsem se už nahlásila, vim. No, tak…se uvidí…
Budeme se tesit…
Takze vidim Selmira jedeeeeee.:-)))
Jsem se tesil na to prodirani trnim.Jsem s tim prvnim fuňňkopcem jiz smireny.Useky nepotrebuji.Ale asi souperi aby mohli predjet me.:-))Koukam ze bude vice fotografu nez zavodniku.Alespon se budu moci na co podepisovat fanynkam. :-))))))
ty se podepisujes na fotaky :))??? …tak to nejlip na cocku, abys byl na kazdy fotce :))))