Zdar všem, v sobotu 5.11. pořádáme v Kralupech XC – Ekor cup, více info na www.marry.wz.cz rozlučka, startovné symbolické nebo spíš žádné, se uvidí
Zdar všem, v sobotu 5.11. pořádáme v Kralupech XC – Ekor cup, více info na www.marry.wz.cz rozlučka, startovné symbolické nebo spíš žádné, se uvidí
hm, milé malé XC! to zní dobře to by se asi mělo podpořit účastí no, eště uvidim…
No … jedu asi taky…i kdyz XC v listopadu kdyz uz 2 mesice nemam formu :-)…ale tesim se na to mazani 12° :-)
taky nemam formu Tuhle jsem si ji už chtěla koupit, ale měli samý divný, silikónový (prej nejnovější trend) a mně se umělý věci moc neto. Tak peču dál buchty na plechu. No. :o)
:-))))
jsem dokonce kdesi na netu viděla formu na buchtu ve tvaru bicyklu. Ale silničního. Tak z tej by mi nechutnalo. :o))
jo, a bylo by toho malo :))
Pripopinam tuto akci.Prijedte na XC v hezkem prostredi Lutovnickeho lesa.Klikatici se cesticky nahoru a dolu dame si v duchu podzimnim.PO XC pokec hospudce.Zeny jsou na virtualni startovce taky.
jede nekdo?
podivat bych se klido jela…od kolika to je?
od jedny.
Ja s brachou to mame povinne :)
to je mi jasny :-) Kdyz nezacne chcat, tak asi taky prijedu. Mozna i kdyz zacne – naposled se radne ******! :-D
Uz se tesim na hospodu po zavode a kdo vydrzi az do vecera tak bracha ma koncert s kapelou :)
jo uz to vidim na tech strankach,dik,podivat bych se tam jela
prijed na biku, at te tam muzem premluvit! ;-)
prijed…bude sranda :-)
kdyby si jela…tak zensky asi vyhrajes :-)
no tak zas me neprecenuj:),ja v zivote XC nejela:(,myslela sem spis ze bych prijela na silnicce povzbudit…kolik tam mate prihlasenejch holke?
prave ze nic moc…tak cca 2–3 :)…i stebou
no mozna 4–5
prijed…fotit budou jini :-)
dobra dobra budu tam:),vemu teda bajk,ale musim pro nej teprve dojet,ale ucast predem neslibuju
Uf… jeste ze uz to mam za sebou :) Bulda zajel krasnej treti flek.
jj, bylo to pekny! Hezka trat (tada az na ten silenej vybeh :-) ) Kuci Marackovic meli dneska docela umrtnost… skoda! :-/
Ale hodil jsem celkem peknej VOZEMBOUCH :)…jsem celkem OK…a kolo taky…nic vaznyho
Nejlepsi vozembouch hodil Bulda po projeti cilem :)))
A nejlepsi jsou ti co prijeli a dojeli.Hlavne nase zeny.
za cilovou paskou :)) … co by clovek neudelal pro divaky, ze :)) mam modrou nohu z boku, kolo je nastesti porad cerveny :)))
tys šel do měkýho blátíčka já hned v prvním kole vytřel ten asfalt. jinak to bylo fajn.
a kerej ty ses?
Ja jeste pred startem na asfaltu pekne na pravou…a pak v 5 kole vri sjezdu pro zmenu zase na pravou ale mam odreny i zada a narazeny rameno. Ohnul jsem si XT brzdovou packu a odrel svuj krasnej novej ram :(. Jestli jeste nekdy dostanu cislo 13 tak ani nestartuju :-)
Ten listopadovej termin je silenej. Takovej zacatek rijna by byl fajn. Jinak diky vsem co nasli odvahu se k nam vidat zavodit i fandit v tomle silenem pocasi. No co… stejne mi to nejelo. Na lepsi nez 5 flek jsem nemel. Je to prvni zavod co jsem nedojel :( Z prehazky jsem vymontoval par soucastek na nahradni dily je uplne znicena i patka. Jeste ze to nebylo moje kolo :)))
Myslela jsem, že jsem blázen, když jsem k vám jela, páč do toho počasí by psa nevyhnal, takže jsem se obávala, že závůdek nebude. Ale byl a byl hypersuper! :o) Tra? luxusní (parádní sjezdík i ta pěšinka v lesíku, ŇAM!) , pořadatelé milí (hlídali mi ba?ůžek a pučili mi ručník), spoluzávodníci příjemní (žádní belbí prestižáci)…prostě 100%. DÍK. /Akurát ta hospoda chyběla. Tož doufám, že jsem nezpůsobila moc velký shock kralupskému občanu, který mě vyrušil při pozávodním převlékání v křoví u plotu jeho zahrádky. Chochocho. :o) /
ŠMANKOTE!!! Pardon, ale musim to sem napsat. Co to máte v Kralupech za novináře? Asi jsme si nerozuměli :o( Jsem nikdy neřekla, že nástrahy obdobného terénu hravě zvládám! Jsem akorát prohlásila, že se mi takovej terén ukrutně líbí. A taky jsem neřekla, že mě překvapilo stoupání od startu a nikdy bych si nedovolila vypouštět z pusy takový rozumy, že to je o psychice. Řekla jsem, že kopec mi nevadil, páč do kopce jezdim ráda a zejména starty do kopce mi vyhovují. A toho spadlýho borce jsem nezvedala, byla jsem ráda, že jsem se mu vyhla a jen jsem zavolala jestli žije. Hm…
Pokud eště někdy nebude Pán Bůh doma a já vyhraju nějakej závůdeček, už NIKDY se s novináři nebavim. Yo! Naštěstí to vychází jen u vás. Doufám.
to byl skvelej pan… :-D
Jo, byl vtipnej a sympatickej. A já eště mluvila zcesty, to neřikám, ale toto:
http://www.home.karneval.cz/…or%20cup.jpg
jsem si nezasloužila! Budu to teda brát s humorem. A pošlu to kamarádům, babičce a mamince. :o)))
hezky to tam napsali:-)))
Jo…Herain si to vzdy trosku opepri :-)…obcas ani sam neveris ceho ses schopnej..potom co si prectes ten clanek :-)
jaktoze tam neni bracha coby jasnej favorit spravujici ulomenou prehazku?! :-) Nevis o nejakej fotkach?
Az budu mit nejaky fotky dam je na stranky…
mě docela rozzuřil ale teď už se směju. :o) Aspoň vim, že nemam soudit lidi podle rozhovorů v novinách. Jsem vždycky lehce řekla, jééé, to je namyšlenej belbec…Nejhorší je, že jsem to tak nějak řekla, ale smysl je teď uplně jinej. Ale pěkně napsal, že to bylo peklo. :o))) Aspoň vypadáme fákt hustě.
Herain je fakt hustej. Kralupaci ho znaj a tak to vsichni berem s humorem :) Aspon nekdo o nas pise :)
jo kdyby se nekomu neotevrel rovnou clanek tak je to SPORT – CYKLISTICKÝ ANDĚL STRÁŽNÝ NAD KRALUPANEM NEBDĚL
pekna fotka :)
Tak, na mejch strankach uz je vsechno, vysledky, odkazy na clanky a ty na ktery nejsou, sou naskenovany :)))
ber to tak, ze taky musi bejt za neco ziv a kdyby to nebylo takhle „osoleny“ tak by mu to nikde nevzali, navic pro „normalni“ lidi je „peklo“ ujet 20km normalne po silnici, natoz v desti a blate a do kopce, toz tak, my se pak pri cteni pobavime a on ma za co jist :)) zatim si na nas skoro nikdo neukazuje a podpisu rozdam denne maximalne deset :))))