• Luke

Nevím jestli je to novinka, ale pro mě určitě, teď jsem na to náhodou natrefil. Už jste to někdo zkoušel? :-) http://www.mec.ca/…t_detail.jsp?…

0 0
    • Luke  

jo a je tam i verze, která se dá přidělat na přilbu

0 0
    • michal2  

Pak už jen kratkou brokovnici do ruky a nocni vidění a budeš jako terminátor:-)

0 0
    • cabbage  

co si pamatuju tak se lempl snazil „integrovat“ zpetne zrcatko ze skodovky do prave ruky a skoro se mu to povedlo:))

0 0
    • mosquito  

kdyz jezdis denne v mestskym provozu zvyknes si na periferni videni a pak staci hlavu jen mirne natocit abys videl totez

0 0
      • blue  

no jo, kazdej bohuzel nejsme hmyz s ocima schopnejma pokryt 180 stupnu ;-) ja kdyz se trochu pootocim, tak teda za sebe dozadu stejne poradne nevidim a taky pochybuju, ze perifernim videnim vidis naprosto totez, co odrazem ve zpetnym zrcatku… teda vlastne nepochybuju, na periferni videni bych se ja osobne v provozu rozhodne nespolehal :-)

0 0
        • mosquito  

uplne spolehat se sice neda ale lepsi nez dratem do oka :) kdyz se podivas na ty bryle tak to zrcatko je tak malo vzdaleny od hlavy ze uvidis stejne dost malo teda rozhodne min nez treba v zrcatku v aute

0 0
    • Lada1  

nevadi to prilbe ? v lese se to lehce urve ale !

0 0
    • jmanek  

a pro damy verze s dvemi zrcatky natocenymi tak, aby si videly do tvare

0 0
    • kralovek  

vozim zrcatko zastrceny v riditku misto spuntu. Na helmu … no nevim .. zajimalo by me chovani zrcatka pri padu … mel bych strach mi muze provrtat oko, nebo jinou cast obliceje

0 0
    • StandaN  

Tak takove zrcatko by se mi na silnici libilo. Ale muselo by v nem byt alespon trochu neco videt. Rad bych to vyzkousel…

Nicmene tem, kdo maji kontakt s cizinou a chteli by poradny klakson, bych doporucil toto: http://www.mec.ca/…t_detail.jsp?… (i kdyz normalne se to prodava jako Delta AirZond) Nechal jsem si AirZound privezt z Londyna a musim uznat, ze to skutecne nikdo nepreslechne. Ted uz nemam problem s tim, kdyz dojedu v lese bandu lidi se psi, protoze dam o sobe vedet vcas. Mozna napriste o mne bude vcas vedet i pani v lese si ulevujici, kterou jsem v lete pri sve tiche vyrusil.

Zatim jsem od zacatku roku dofukoval pouze jednou, kapacita je dostatecna. Shanel jsem se po tom i u nas, ale marne. Maximalne se to da sehnat pres internet z Nemecka…

0 0
      • Luke  

bych si představoval klakson, který zní stejně jako u auta. jsem si vzpomněl na jeden pořad alá skrytá kamera, kde jelo malé dítě na tříkolce s takovým klaksonem po pěší zóně. to byl teda hukot, lidi skákali v panice do příkopu.

jinak spolehlivě funguje zvuk brzdění na šotolině. ne že bych to udělal schválně, ale trochu jsem jednou zaflokoval za nějakou skupinkou, která byla roztáhlá po celé cestě, a asi za 0,5s byla cesta prázdná… pro jistotu jsem rychle zmizel :-)

0 0
        • jama  

Fakt super, zkus si představit sebe v roli těch pěších. Ne nadarmo se říká – něčiň druhým to, co by se nelíbilo tobě.

Normální zvonek na kolo by úplně stačil, slyšet je a každý by poznal, že jede kolo.

0 0
      • wraftler  

ja ti neviem, ale kym by som to nahmatkal na riaditkach tak som bud v strome alebo v tych ludoch… neda sa to integrovat do prehadzovacky alebo do brzdovej packy nejako?:)

0 0
    • JirkaD  

Vzpomínám si na starší Velo, kde byl tuším Gary Klein se zpětným zrcátkem na přilbě. Myslím, že do městského provozu by možná použitelné bylo.

0 0
    • kralovek  

tohle je docela dobry

http://www.mec.ca/…t_detail.jsp?…

"This ultralight … " … a ma to jenom 14.5 kilo :o) Kdyz do toho strcim 8.5 kg bika, budu si to dokonce moc vzit do letadla na cestu po evrope :o)

0 0
    • pos3k  

tusim ze v nejakem starsim Velu jsem videl primo soustavu zrcatek v „polstrovani“ helmy, takze kdyz se kouklo „na prilbu – pod stitek jakoby“ a tak byl i pohled do zadu. Nejak se to nerozsirilo…

0 0
    • ememem  

kedze sa v poslednom case obcas vyskytnem na silnicke nejak som dospel k zaveru ze bez akeho takeho vyhladu dozadu zle. neviem ci som uplne poleno ale take pootocenie dozadu je u mna obcas spojene s miernym vybocenim co na nasich cestach moze mat fatalne nasledky a zas vozit take zkradielka ako ma hribik na hajtre sa mi moc nechce tak sa pytam ci cosi taketo je uplna blbost.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • fíha  

Keby tak „miernym vybocenim“, to by som bral..

0 0
      • jose  

tak konkrétně toto bych nekupoval, mám ho na zimáku a je to moc velký(výhled tedy super) ale tím jak se to dá štelovat, tak často dotoho kopunu a rozhodím to. Pořídil jsem jedno menší, který se ale dává pod omotávku a to je mnohem estetičtější, menší, nedá se sice samovolně sundat ale zas drží…budu ted asi ještě objednávat dvou kámošum, zkusili ho na mým kole a chcou je taky:-)…http://cgi.e­bay.com/Itali­an-Road-Bike-un-helmet-Mirror-bicycle-mirrors-/390317972082­?pt=Cycling_Par­ts_Accessories&hash=i­tem5ae0c39a72

0 0
    • iron.hide  

ja by som chcel take okuliare, kde vnutorna strana skiel je zrkadlova, ale iba cast asi 1–1,5 cm od kraja. Respektive lepsie, keby to bola polopriespustna vrstva, aby som videl aj dopredu aj dozadu. A samozrejme staci len na lavej strane.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.