• LukasX

Preju pekny den. Pouzil jsem vyhledavani a bohuzel jsem nic poradneho nenasel. Minuly rok jsem si koupil novy kolo (rockmachine blizzard) a po delsich jizdach me dost bolely lokty a predlokti. Moc jsem na nem nenajezdil, tak jsem to bral jako netrenovanost. Ale ted jsem celou zimu jezdil intenzivne na bezkach a posiloval, zadne bolesti jsem necitil. Vcera jsem poprvy po praci sednul na kolo a na necelych 20ti km me zase zacaly bolet lokty (od loketniho kloubu az po zapesti a to jsem jel jenom po silnici). Je to docela neprijemne, hlavne na maratonech mam vic zdevastovany ruce nez nohy.

Nemate s tim nejake zkusenosti, co bych mohl zmenit? Posed? Vysku riditek? delku predstavce? Poridit si vlastovky? Diky za tipy

0 0
    • MARIN  

Zkusit zmenu vysky riditek,sirku a zahnuti riditek. Menis pri vyjizdce polohu ruky na riditkach?

0 0
    • martt  

mna intenzivne bolievaju zapastia. Myslim si, ze to je ale od ofuknutia na biku. Pomoze, ked na rukach nosim navleky a mam ich cele zhrnute do hrubej vrstvy dole na zapastiach. Mozno je to aj u Teba nieco podobne. Na bezklach nemam problem rovnako ako Ty.

0 0
      • BiSon  

Ja totez, obcas citim loket, pokud je chladneji, ale navleky to vetsinou resi. zkus to :-)

0 0
    • McBlacky  

a jak ti chodí vidle? zkus třeba měkkčí gripy…

0 0
      • LukasX  

coz o to, vidle chodi dobre (je tam axel, takze mekke to je ;o)navic sem to jel po silnici. O mekcich gripech sem premyslel.. to bude asi nejmene bolestiva ($$$) zmena ;o)

0 0
        • mike!1  

zkus si poštelovat se sedlem. mě bolely taky lokty a zápěstí a po pusinutí sedla směrem dopředu to částečně přešlo

0 0
    • Vrci  

Asi neseš moc velkou váhu na rukou. Když držíš řidítka nemáš náhodou uvolněný zápěstí a proto dlaně zvrácený nahoru? Máš sedlo vodorovně? Zkusil bych napřímit posed a ulevit rukám: vejš řidítka, kratší představec nebo sedlo trochu dopředu. Pokud máš špičku sedla níž než zadek, tak dej sedlo vodorovně nebo trošičku, ale opravdu jenom trošičku špičku vejš.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.