Máte někdo hydr.brzdy Diatech Anchor? By mně zajímalo, jak fungují, když jsou tak levné…
Máte někdo hydr.brzdy Diatech Anchor? By mně zajímalo, jak fungují, když jsou tak levné…
mam je na kellysu magnus a sou fakt v poho. Jsou to jednopistovky a ve srovnani cena/vykon dostavaji ode me za 1
Tak zo mas nakej zmatek.Diatech Archor co prodava treba cykloprofi jsou Promax a brzdi velice solidne.Za ty prachy naprosta pohoda.2 moji kamosi je uz 2 sezony vozi a OK.Proti mejm 525 jsou ostrejsi.
Jsou to dvoupistovky! Cely nazev je Diatech Anchor dual piston. Mam je taky(Kellys Magnus) a ted uz v pohode. Ze zacatku sem tam mel spatne tesneni(alespon mi to tvrdili) a v reklamaci menili komplet predni brzdu, ale tedka brzdi pekelne:-) Pri zajizdeni se docela dlouho vyskytovaly dost silne vibrace (asi to bylo tim kotoucem ktery ma dost velke otvory) ale to potom ustoupilo. Jo a povolovaly se mi kotouce (spatny tmel a srouby) ale to vyresily nove srouby, tmel a podlozky. V mrazu nekdy pisti ale staci parkrat probrzdit. V poravnani s shimano 525 musim rict ze diatech brzdi lip. Mam je asi rok a az na ty pocatecni problemy (coz mohla byt ciste smula na vadny kus) jsem s nima spokojeny. Kdyz zapocitam cenu, vykon, me osobni zkusenosti…tak celkova znamka 2+
No ta cena… neni to moc za kvalitni brzdy, ale v USA staly polovic :) (jako vsechno:)
Spis by ses mel ptat co je na ostatnich tak super, ze jsou tak drahe.
Jinak funguji dobre, ale o tom vic v historii.
ostatní sou si myslím tak drahý proto, že se spolíhají na jméno, po kterým většina lidí asi jde…tudíž se jim to vyplatí prodávat draho…