Furt poslouchám, jak všichni najížděj KM a chystaj se na závody a já sedím doma a strašně mě to s… Ještě jsem letos na kole neseděla, snad už to brzo vyjde… ACH JO!
Furt poslouchám, jak všichni najížděj KM a chystaj se na závody a já sedím doma a strašně mě to s… Ještě jsem letos na kole neseděla, snad už to brzo vyjde… ACH JO!
jo,taky sedim doma, bolej me zada, mam rymu a skrabe me v krku. proste normalka, aspon se neco naucim na uterni matur. pisemku:-)
Hmmm. Tak na tu písemku se toho určitě naučíš;:)
na tuhle to ani neni moc potreba:-))
Taky sedím, jenže na koleji. Příležitost vyjet si na kole není, protože mám kolo doma a do Prahy se mi ho ani tahat nechce. Než člověk vyjede z Prahy, tak aby se zase vracel, nehledě na ta auta. Jsem XC chrt a zdejší silnice mě nelákaj. Doma bych byl zase zalezlej a naštvanej, že mám kolo v Praze. Tak alespoň se učím a brouzdám po cyklistickejch stránkách. PS: Přítelkyně je na tom stejně jak já…
Ono to v Praze zas tak hrozny neni, staci to tu znat, nebo mit lidi co to znaj. BTW nechces se nekdy pridat na takovy ty vikendovy vyjizdky co se tu poradaj??
Jenže ono tahat kolo autobusem je nic moc a pochybuju, že mě někdo z rodiny za 500,– do Prahy odveze. Přesto je to ale lákavá nabídka. Když tu budu mít někdy kolo, tak se ozvu.
jestli ses z podkosti tak to neni zas tak velkej problem do prahy dojet, budes to mit kolem 80km na cernej most/rajskou zahradu, tam vezmes kolo do metra a ses v praze:-)
Ja bych rekl, ze pro lidi zmlsany horama tam toho skutecne moc neni.
njn, jak se Čech dostane do Alp, tak mu kopce nevonej:-D
Jaký Alpy??? Mě stačí Kozákov, Tábor, Ještěd, Kopanina… Alpy znám tak z televize, textu, nebo fotek.
tak to ses muj clovek, tyhle kopce jezdim taky:-)
Musíš uznat, že doma je doma. Sednout si po výšlapu pěkně nahoře na Kozákově na tu louku a čubrnět na celý Český ráj – to je prostě mmmmm…
jj a pak si jeste vychutnat sjezd po hamstejnskym hrebeni do koberov…
radek napsal://zmlsany horama//, tak sem premyslel, jaky hory mel na mysli:)
// Kozákov, Tábor, Ještěd, Kopanina…?// to ale nejsou hory. Je jasny, ze dlouhy sjezdy a vyjezdy v Praze neuzijes, ale na par km se toho da tady nastoupat a naklesat taky hodne, jen ty up&down nejsou tak dlouhy. Na propaleny duse, zalehly usi a snih v lete si musi clovek trochu poodjet.
no dejme tomu ze to je takovy predhuri:-) jizerky i krkonose uz mas za rohem.
Ty sedíš doma a pěkně tě to s… Ani se ti nedivím, ale mě zase s… že je venku tak pěkně a já lapím v práci. Taky hnus i když dnes mám za to nicnedělání 50% příplatek, tak aspoiň něco.
Buď rád, že jen sedíš, taková klidná služba to je pohoda, ale když se to posere tak to stojí za to. Já se momentálně zpamatovávám z takové posrané ve středu. Totálně mě to složilo, tak se léčím.
Taky drepim v praci je to na nasrani – pocasi primo idealni, ale zitra mam volno celej den, tak doufam, ze to alespon castecne dozenu.
taky dřepím doma, ve čtvrtek jsem na bixce pěkně nastydl takže mám frnák jak bambuli, teplotu a kašel a venku je tak krásně kuwa.
dokonce i já trčím doma :/ přes týden jedna práce a po večerech a o víkendu druhá. Jo zlatý časy na pracáku nebo ve škole :)
Já jsem zdravá, kolo mám, učit se nemusím, ale nemá mi kdo hlídat mimčo. Všichni si jeli na soustředění a mě tu nechali. No, teď odpoledne přecejen vyrazím ven- ale kola budu mít čtyři a já budu opět potupnej pěšák.
Přítelkyně tu do mě žďuchá, že chce jít hlídat :-))
No jo, ale ty máš v profilu, že seš někde Podkost a já su pod Prad.
Jééé. Teď jsem zjistila, že se jedou Flandry. A ti , co trénujou, to neuviděj. :-)))
Nedoporučuju. Děti jsou děsně nakažlivý, jen se o ně otře a už jedno chytne a jediný kola, který budeš pilotovat bodou ty u kočáru :-)
Nestraš :-). Pracák jsem si nezažil, ale do školy už nikdy.
taky vcera jsem byla neverna kolu a na bruslich se odrela tak ted sedim a cumim z okna:-(
to ani nehovor nahlas ty kacir:)
Ja UZ zase sedim doma. Byl sem se v lese kouknout, kolik je jeste snehu a bahna a muzu odprisahnout, ze na nekterych cestachj rozjezdenych od lesaku je bahna po kolena a lokty:( No aspon sem padal do mekyho…
To ja byl vcera v mistech, kde bylo po kolena snehu:-(
Ja taky potkal snih, asi 30 cisel, ale ve srovnani s tim blatem to byla idyla
Snih? Ja uz mam trochu vypaleny pruhy od kratasu! :-)
My máme ještě sníh na i zahradě u baráku.
Ja sem ted taky prijel z vikendu a drepim doma. ALe neco sem za vikend nejel, takze v poho. Zejtra delam testy v autoskole a misto uceni cucim na B-F… :-/
a co se chces ucit? spravna je vzdycky ta nejdelsi odpoved a kdyz jich je vic tak vyskrtas nejveci blaboly(byvaj napsany „obecnou cestinou“). ja sem se nejvic ucil rozeznavat pravou a levou stranu:-)
a udelal si to? :-))
budes se divit, ale povedlo se:-)
vobcas sem k tomu zaskrt i nejakou kratsi a taky sem to udelal! :-)) …asi je vic moznosti…:-))
Můj člověk! Učitel hleděl, když řekl, a? zahnu doleva a já jsem odbočila vpravo… Ale já jsem levák, tak mám všechno nějak naopak.
Toz ja sedim celej vikend zavrenej a drtim na zkousky konkretne auditing a mezinarodni ucetni systemy. ble Stejne bych asi ted o vikendu ani nemel naladu pac sem se v patek zrakvil a poslal sem do vecnych lovist nove SLRko. :((
Já teď sice sedím doma, ale před chvilkou jsem se vrátil z biku a byla to nádhera. Byl jsem v Brdech, po hřebenovce do Haloun, obídek v hospodě na zahrádce, prostě pohoda. Cesty suché, teplo, sluníčko a na závěr v Radotíně za odměnu u Piggiho (nebojaksetojmenuje) pivko. Krásnej začátek jara, snad to chvilku vydrží.
jo to je pravda. pocasko bylo naprosto super. ted je to klasicky vytuhavaci doma, nebot vcera jsem bezel 1/2 maraton a docela kolena dostaly na asfaltu zabrat jako prase. nejvic me ale stvaly ty particky na bicich, ktery byly hlavne cestou do branika a pokukovaly po nas magorech v bezeckejch botach a ne v spdckach ;). bleda zavist ;))
NE, nesedime, jezdime po horach hehe :) Tenhle vikend byl mimoradne povedenej, venku je krasne
v pohorách?
ja sedim doma, nebot mam ruku v sadre. Ve stredu jsem se teda byl projet, ale nahore je jeste pul metru az treba 2 metry, takze se slo pesky.