• mlyny

Furt poslouchám, jak všichni najížděj KM a chystaj se na závody a já sedím doma a strašně mě to s… Ještě jsem letos na kole neseděla, snad už to brzo vyjde… ACH JO!

0 0
    • cabbage  

jo,taky sedim doma, bolej me zada, mam rymu a skrabe me v krku. proste normalka, aspon se neco naucim na uterni matur. pisemku:-)

0 0
    • Quake 9.0  

Taky sedím, jenže na koleji. Příležitost vyjet si na kole není, protože mám kolo doma a do Prahy se mi ho ani tahat nechce. Než člověk vyjede z Prahy, tak aby se zase vracel, nehledě na ta auta. Jsem XC chrt a zdejší silnice mě nelákaj. Doma bych byl zase zalezlej a naštvanej, že mám kolo v Praze. Tak alespoň se učím a brouzdám po cyklistickejch stránkách. PS: Přítelkyně je na tom stejně jak já…

0 0
      • jecnak  

Ono to v Praze zas tak hrozny neni, staci to tu znat, nebo mit lidi co to znaj. BTW nechces se nekdy pridat na takovy ty vikendovy vyjizdky co se tu poradaj??

0 0
        • Quake 9.0  

Jenže ono tahat kolo autobusem je nic moc a pochybuju, že mě někdo z rodiny za 500,– do Prahy odveze. Přesto je to ale lákavá nabídka. Když tu budu mít někdy kolo, tak se ozvu.

0 0
          • Jirik123  

jestli ses z podkosti tak to neni zas tak velkej problem do prahy dojet, budes to mit kolem 80km na cernej most/rajskou zahradu, tam vezmes kolo do metra a ses v praze:-)

0 0
        • Radek Broz  

Ja bych rekl, ze pro lidi zmlsany horama tam toho skutecne moc neni.

0 0
          • cabbage  

njn, jak se Čech dostane do Alp, tak mu kopce nevonej:-D

0 0
            • Quake 9.0  

Jaký Alpy??? Mě stačí Kozákov, Tábor, Ještěd, Kopanina… Alpy znám tak z televize, textu, nebo fotek.

0 0
              • Jirik123  

tak to ses muj clovek, tyhle kopce jezdim taky:-)

0 0
                • Quake 9.0  

Musíš uznat, že doma je doma. Sednout si po výšlapu pěkně nahoře na Kozákově na tu louku a čubrnět na celý Český ráj – to je prostě mmmmm…

0 0
                  • Jirik123  

jj a pak si jeste vychutnat sjezd po hamstejnskym hrebeni do koberov…

0 0
                • cabbage  

radek napsal://zmlsany horama//, tak sem premyslel, jaky hory mel na mysli:)

0 0
              • jecnak  

// Kozákov, Tábor, Ještěd, Kopanina…?// to ale nejsou hory. Je jasny, ze dlouhy sjezdy a vyjezdy v Praze neuzijes, ale na par km se toho da tady nastoupat a naklesat taky hodne, jen ty up&down nejsou tak dlouhy. Na propaleny duse, zalehly usi a snih v lete si musi clovek trochu poodjet.

0 0
                • Jirik123  

no dejme tomu ze to je takovy predhuri:-) jizerky i krkonose uz mas za rohem.

0 0
    • Corbett  

Ty sedíš doma a pěkně tě to s… Ani se ti nedivím, ale mě zase s… že je venku tak pěkně a já lapím v práci. Taky hnus i když dnes mám za to nicnedělání 50% příplatek, tak aspoiň něco.

0 0
      • Lister  

Buď rád, že jen sedíš, taková klidná služba to je pohoda, ale když se to posere tak to stojí za to. Já se momentálně zpamatovávám z takové posrané ve středu. Totálně mě to složilo, tak se léčím.

0 0
      • kubrt  

Taky drepim v praci je to na nasrani – pocasi primo idealni, ale zitra mam volno celej den, tak doufam, ze to alespon castecne dozenu.

0 0
    • hanz  

taky dřepím doma, ve čtvrtek jsem na bixce pěkně nastydl takže mám frnák jak bambuli, teplotu a kašel a venku je tak krásně kuwa.

0 0
    • McBlacky  

dokonce i já trčím doma :/ přes týden jedna práce a po večerech a o víkendu druhá. Jo zlatý časy na pracáku nebo ve škole :)

0 0
      • mlyny  

Já jsem zdravá, kolo mám, učit se nemusím, ale nemá mi kdo hlídat mimčo. Všichni si jeli na soustředění a mě tu nechali. No, teď odpoledne přecejen vyrazím ven- ale kola budu mít čtyři a já budu opět potupnej pěšák.

0 0
        • Quake 9.0  

Přítelkyně tu do mě žďuchá, že chce jít hlídat :-))

0 0
          • mlyny  

No jo, ale ty máš v profilu, že seš někde Podkost a já su pod Prad.

0 0
            • mlyny  

Jééé. Teď jsem zjistila, že se jedou Flandry. A ti , co trénujou, to neuviděj. :-)))

0 0
          • Lister  

Nedoporučuju. Děti jsou děsně nakažlivý, jen se o ně otře a už jedno chytne a jediný kola, který budeš pilotovat bodou ty u kočáru :-)

0 0
      • Lister  

Nestraš :-). Pracák jsem si nezažil, ale do školy už nikdy.

0 0
    • Eila  

taky vcera jsem byla neverna kolu a na bruslich se odrela tak ted sedim a cumim z okna:-(

0 0
    • JJ  

Ja UZ zase sedim doma. Byl sem se v lese kouknout, kolik je jeste snehu a bahna a muzu odprisahnout, ze na nekterych cestachj rozjezdenych od lesaku je bahna po kolena a lokty:( No aspon sem padal do mekyho…

0 0
      • Radek Broz  

To ja byl vcera v mistech, kde bylo po kolena snehu:-(

0 0
        • JJ  

Ja taky potkal snih, asi 30 cisel, ale ve srovnani s tim blatem to byla idyla

0 0
        • Meesha  

Snih? Ja uz mam trochu vypaleny pruhy od kratasu! :-)

0 0
    • Meesha  

Ja sem ted taky prijel z vikendu a drepim doma. ALe neco sem za vikend nejel, takze v poho. Zejtra delam testy v autoskole a misto uceni cucim na B-F… :-/

0 0
      • cabbage  

a co se chces ucit? spravna je vzdycky ta nejdelsi odpoved a kdyz jich je vic tak vyskrtas nejveci blaboly(byvaj napsany „obecnou cestinou“). ja sem se nejvic ucil rozeznavat pravou a levou stranu:-)

0 0
        • Meesha  

a udelal si to? :-))

0 0
          • cabbage  

budes se divit, ale povedlo se:-)

0 0
            • Meesha  

vobcas sem k tomu zaskrt i nejakou kratsi a taky sem to udelal! :-)) …asi je vic moznosti…:-))

0 0
        • mlyny  

Můj člověk! Učitel hleděl, když řekl, a? zahnu doleva a já jsem odbočila vpravo… Ale já jsem levák, tak mám všechno nějak naopak.

0 0
    • Twisp  

Toz ja sedim celej vikend zavrenej a drtim na zkousky konkretne auditing a mezinarodni ucetni systemy. ble Stejne bych asi ted o vikendu ani nemel naladu pac sem se v patek zrakvil a poslal sem do vecnych lovist nove SLRko. :((

0 0
    • JirkaD  

Já teď sice sedím doma, ale před chvilkou jsem se vrátil z biku a byla to nádhera. Byl jsem v Brdech, po hřebenovce do Haloun, obídek v hospodě na zahrádce, prostě pohoda. Cesty suché, teplo, sluníčko a na závěr v Radotíně za odměnu u Piggiho (nebojaksetoj­menuje) pivko. Krásnej začátek jara, snad to chvilku vydrží.

0 0
      • prema  

jo to je pravda. pocasko bylo naprosto super. ted je to klasicky vytuhavaci doma, nebot vcera jsem bezel 1/2 maraton a docela kolena dostaly na asfaltu zabrat jako prase. nejvic me ale stvaly ty particky na bicich, ktery byly hlavne cestou do branika a pokukovaly po nas magorech v bezeckejch botach a ne v spdckach ;). bleda zavist ;))

0 0
    • jmanek  

NE, nesedime, jezdime po horach hehe :) Tenhle vikend byl mimoradne povedenej, venku je krasne

0 0
    • -b-n-x-  

ja sedim doma, nebot mam ruku v sadre. Ve stredu jsem se teda byl projet, ale nahore je jeste pul metru az treba 2 metry, takze se slo pesky.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.