Shimano bude opet delat rapidfire:)
Shimano bude opet delat rapidfire:)
uz jsem to tu psal,ale nikdo se nechytil.tak treba na tebe jo:-)
Uvidime ja to ted zjistil a pred chvilkou prisel z venku takze..
akorat nechapu co mysleli tim ze bude nekde mezi XT a XTR,tak co to teda bude?:-)
Pravděpodobně jen T :-)
ja myslim ze to nebude vnejake rade ale jenom tak
nektere veci shimano dela mimo rady
no XT 03 razeni ma oznaceni SL-M750 a tohle ma SL-M751.takze to bude proste XTecko a je to:-)
hmmmm asi mas pravdu
Co to je rapidfire?
rychlopalna zbran na kolo:)
Jsem to myslel vazne, no tak jo, najdu si to sam…
Sory
je to packove řazeni od shimana
co to je sory?:-)
Sory=promin Nekteri lidi by potrebovali kurz angliny:) a nekteri zase cestiny:))))
mas pravdu nekteri by ji opravdu potrebovali:-) se to totiz pise sorry:-)
jojo ja vim:)
ale neni cas je treba jit spat:)
To jsou snad vsechny, ne? Teda asi krome tech novych dualu.
Bingo
Rapid Fire jsou ty, které se mačkají palcem a ukazováčkem. Jejich předchůdci se mačkali jen palcem.
Sorry chlapi, bud jsem uplne blby nebo ospaly, ale proc potom ta uvodni veta „Shimano bude OPET delat rapidfire“. To uz snad dela 100 let ne? Co pamatuju, tak ta dvojpacka na palec se delala tak v roce 92?
jo jenze u xt a xtr se to rapidfire ted nedela
jenom dualy:(
je to mysleny tak ze to vypadalo ze XT a XTR uz bude jenom dualovy.
Diiiik, tak jsem to pochopil. No ale trvalo mi to. Uz jsem myslel, ze pujdu spat uplne blby.:))
Dobrou noc
:-)))
Jen pro upřesnění-rapidfire se začaly dělat po jednopáčce umístěné shora na řidítku a ovládaly se pouze palcem. Po nich následovaly rapidfire plus, které se ovládají palcem a ukazovákem. Aspoň pokud si vzpomínám :-)
Dobre si spominas :-), jazdil som aj RF aj RF+, musim povedat ze zatial som nic lepsie ako RF+ nejazdil (vratane radiacich rukovati-tam sa mi rata mikroindex na radeni vpredu).
Aaa, Pavlos & enjoy zacinaji vecerni radeni na fore :-))), ze bych se pripojil ? Urcite zas jde o prekonani nejake prispevkove hranice … :)
a sakra,uz si me nekdo pamatuje,rychle pryc:-))
To je sice hezký, ale pokud nebudou dělat i neinverzní přehazku, tak je to stejně k prdu. Zvykat si na obrácené řazení??? (palcem dolů, ukazováčkem nahoru) Nevím proč bych to dělal.