Já fakt nevim, mám v ruce sedlo RSL (karbon + titan. péra) vod Pellsu a ta kostra se mi proste zda plastová, takovej materiál jako sedlo u BMX, akorát přestříklej na vzhled karbonu…?!
Já fakt nevim, mám v ruce sedlo RSL (karbon + titan. péra) vod Pellsu a ta kostra se mi proste zda plastová, takovej materiál jako sedlo u BMX, akorát přestříklej na vzhled karbonu…?!
mam vod pellsu rx, nevim jestli je to plast nebo karbon, ale kazdopadne mi to prdlo…
RX je spíš na silnici. Moje zkušenost. Na bika Fizika.
RX je univerzal, mam ho rok na bajku a je v pohode:-)))
nechci ti kazit radost ale je to fakt plast polepenej karbonovou nalepkou,pells se tim netaji ale jinak sem s tim sedlem spokojenej
ono tam taky je „carbon fibre composite“.. cili kompozit s karbnonovyma vlaknama.. treba selle italia to ma na SLR-ku uplne stejny..
Já ho mám jenom na zkoušku, zdá se mi stejně tvrdý jako prase…
zkus si do prudkýho výjezdu sednout na špíčku tohohle sedla a poznáš že peklo existuje :))) já bych ho nemoh ani v krizi
Mám pocit, že se to tady už někdy hodně dávno probíralo. V podstatě jde o činské plastové sedlo Selle Success v karbonovém designu, potažené potahem Pells.
PS: mám RX a těch prvních dvěstě jarních kilometrů bylo opět dost velký utrpení :-)
mam na prodej skoro novy RSL, nemate nekdo zajem vyzkouset lehoucky sedlo?
RSL Ti?
no myslim ze VE, takova ta levnejsi verze, okolo 1200 stala. treba za 800?
hm ja bych rad vyzkousel kevlarovej potah, RSL Ve ma jen ventilation potah…ted tusim nove stoji kolem 1000 (bikezone 990,–)
tak levneji kdyztak napis maila…
Svitava je řeka řek!