zajímalo by mne jaké máte zkušenosti s těmahle deskama.chci je na shimano xt,ale všechny by měli být ze stejné směsi tak napište i vy,kteří jste je použily i na jiný kotouče.dík.
zajímalo by mne jaké máte zkušenosti s těmahle deskama.chci je na shimano xt,ale všechny by měli být ze stejné směsi tak napište i vy,kteří jste je použily i na jiný kotouče.dík.
Ja je mel, a nezdaly se mi nic moc. Dneska sem se ale dozvedel, ze si je sjezdari chvalej, tak nevim…
Suhlas, ja ich este mam a poviem ti-nic moc. Hayesy boli lepsie. Proste z nudze cnost…
mel sem je na magurach a neprisly mi nic moc ale nektery lidi si je strasne chvalej..
mam ich v predu na hayese da sa,vzadu dosluhuju originaly
Ještě je na Magurách mám a oproti originál destičkám co na nich byly když jsem je koupil, tak to je tedy opravdu rozdíl (bohužel směrem dolů). Nicméně pokud tě tlačí prachy, tak si je klidně kup, protože i tak to brzdí více než dost.
A o kolik jsou levnejsi nez desticky co brzdej? Fastop, Jagwire, Kool-stop…
hledej smudlo… :)
To byla recnicka otazka. Jinak mi prijde, ze jsou drazsi. Ja jsem je nezkousel, ale asi ani nechci. Jestli je to jeste horsi nez Hayes, tak nechapu proc bych si za to mel priplacet.
sem nemyslel, ze je problem v praze koupit desky do 525, ale je, takze nakonec mam BBB, tak uvidime..
Musim se pripojit, ze nejsou nic moc, origo magury jsou lepsi. Uz mam nachystany Jagwire.
Moje zkušenost: Když sem je zkoušel do HFX9, tak stály za hovno stejně jak originál:-( tak sem tam dal CoolStop a max spokojenost… Ale když sem je dal do 525, origoš sou fakt na hovno, tak sem najednou byl maximálně spokojenej:-) mile mě překvapili…
ale je to divný, dvě absolutně rozdílné zkušenosti… každopádně drtivá většina lidí je chválí a navíc sou za rozumnou cenu… jinak jestli chceš super desky, tak mě skvěle sedli červený CoolStop do Hajesek:-)
Me taky. S 525. Jestli to nebude tim, ze jsou sice horsi nez Hayes, ale lepsi nez Shimano. Zkusils Kool-stopy do 525? Ale opatrne :)
hmm, teda v porovnání s tím co dávaj do HFX9 sou na tom BBB stejně skorobych řekl, že líp…
hmm, z toho by se dala odvodit rovnice závislosi, asi nějak takhle: 525 + koolstop + 205disk = vaaauuuuuu:-)
Takhle se to vozi na sjezd.
fuckt?:-D ty voe, já sem zase slyšel, že sjezdaři po vzoru M. Hoffmanna a E.DeLarosi jezděj Nou Brejk Stajl:-) někteří sou pak prej i rychlejší:-)
lepsi nez origos?? ufff.. uz sem se zdesil, co sem to koupil.. no uvidime..
no, pak řekni, jak si dopadl, ale mě origoš z 525 totálně zklamal, vyměnil sem ho po tejdu… nešli pořádně zajet, furt sem je čistil, odmaš?oval, oškrabával atd a nic… Koolstopy nebo BBB rozbrzdíš jedním pořádným kopcem a seš vysmátej:-)
ja mam BBB vzadu na m475 – tak nevim, ale me se zdaj lepsi nez origos a horsi nez FASTOP…
Zdravíme pozemšťany!