mate nekdo nejake zkusenosti s rockshoxem pike?a nezajimaji me nazory ze nejlepsi je marzoska,netvrdim ze to tak neni ale podle me nemaj citlivost a sou zbytecne tezky a taky to nechci na nejaky HC spis na enduro.diky
mate nekdo nejake zkusenosti s rockshoxem pike?a nezajimaji me nazory ze nejlepsi je marzoska,netvrdim ze to tak neni ale podle me nemaj citlivost a sou zbytecne tezky a taky to nechci na nejaky HC spis na enduro.diky
kup si radsi marzocchi, to mas lepsi :-)))
to neni pro me ale na to kubovo RB,a ja sem rad ze mam psylo..
minulý týden jsem to namontoval na kolo..předtím jsem tam měl vzduch bombra…pike je dle mě lepčí..ale to může beyt jen můj názor subjektivní..o)
Jsem zkousel Pike SL. Nafoukanej na holku. Chod prijemnej, ale zacatek nebyl moc citlivy a pak to slo snadno na dno. Se bojim, ze se to prifouknutim jeste zhorsi (citlivost). Proste typickej vzduchovej chod. Moc lehka neni. Draha je dost. Plus je pevna osa (oproti FOXce treba). Jenze Vanilla je aspon lehka a citliva a chod ma jeste o neco lepsi.
neni to nahodou pruzina?:)
Fakt, jo? Tak podle chodu bych to do ni nikdy nerek. Treba to bylo nastavenim.
takhle se nechat nachytat na svestkach… no teda :-)))
Priste se tedy majitele zeptam a nebudu delat usudky z divnyho chodu :)
to víš, Blue nepromíjí chyby :)
Kazen musi byt. Tak je to spravne.
trochu se te zastanu-pike sa ma vyrabet i ve vzduchovy verzi.ale stejne prd poznas a nakonec to svadis na lepsi chod:-)))
a jak se ti to podařilo dostat tam ten vzduch ?
V tom pripade. Kdybych mel Pika na seznamu, bych si ho skrtnul :)
pike je pruzina a nafouknout tam neni co ale jinak ok:)