Jako nejlevnější zdroj jsem našel www.koloshop.cz a www.bikezone.cz, kde je nabízejí za 760,–. Ani v jednom případě je však nemají a v dohledné době mít nebudou, víte o nějakém jiném zdroji?
Jako nejlevnější zdroj jsem našel www.koloshop.cz a www.bikezone.cz, kde je nabízejí za 760,–. Ani v jednom případě je však nemají a v dohledné době mít nebudou, víte o nějakém jiném zdroji?
Nedavno jsem RR Evolution 2,1 kupoval na www.cykloexpert.cz za prave 760,–, temer hnedle po me objednavce zdrazili na 940,–, ale meli by mit skladem…
Kupoval jsem je od nich cca 26. dubna – vyzvednutí na prodejně v Praze 6. Hned jsem tam jel, sebral jsem poslední dva kusy. O dva dny později koukám že podražili…
v bikeranchi se slevovou kartou :-)
no jo ale tam je pultovka 1150kč nebo už i víc, což je brutál :(
to bude asi za kevlar, ne? na webu maj jeste jeden za polovinu
Kdyz jsem po nich chtel 2.25 drat, tak mi ten typek u pultu hned za dverma rikal, ze se to nevyrabi! :-D
no a pokud samotny schwalbe na svym webu nekeca, tak mel pravdu :-)
No z bikezone.cz mi je poslali… Schwalbe je tam asi nemaj pro end usery – imho.
což je dost divný protože já už 2.25 drát jezdím od jara 2004. Poslední jsem kupoval v březnu 2005. Takže ten týpek ti kecal, aby ti mohl střelit kevlar :)
JJ, pekne me nas… Ale uz mi je z bikezone poslali. Sice je to trochu psycho, pres pulku republiky, ale hlavne ze je mam.
Dnes jsem koupil dva RR 2,25" drát za 780kč v HK. Vypadají suprově, větší balóny jak Pythony.
Ja uz se na ne taky tesim:)
V LB? Nevíš za kolik tam mají 2,1? Pokud mají..
V LB mi udělali cenu, bral jsem tam toho trochu víc. Jdi do 2,25", podle mě jsou lepší.
já myslel cenu oficiální..jestli neznáš. Přes HK jezdím.Vidím, že je to teď úzký profil.Asi si koupím zatím jeden tady u nás, mají jen 2,1 – zase jsou lehčí, chci ho dopředu.
oficialni cena RR 2,25" sport (drat) je 395,– .. takze pekacek slavnostne usetril 10,– ;))
Nedávno je měli za cca 550kč, každej si dělá ceny podle sebe. Tož dík za upozornění, Fousáči :o)
Pekáčku pls, kde konkrétně v HK jsi ty RR 2,25 kupoval za tudle cenu? dík
1069,–.vim to uplne presne:-))
A jak se ti na nich jezdi Machale?;)
hele je uzasny!proti z-maxovi a velociraptorovi:-)) je to super!akorat v protivetru to jede uplne stejne blbe jako predtim:-)
Ja kupoval ted RR kevlar 2.25 za 950,– v GEM v Legerovy
Aha, ty ses ale z Ostravy, tak to nic :-) Tohle je v Praze :-)
což o to, do Prahy jezdím služebně. Potřeboval bych ty gumy ale taky pro přítelku a pro kámoše…tak 4 a když zaplatím na každé o 200,– víc, je to už dost peněz.Za 960,– jsem na ně narazil i v Ostravě.
RR 2,25 Revolution s bikezone za 960. Mám je doma asi 3 týdny a jsöu super. Vůbec nelituju, že jsem se tady ne foru nechal ukecat abych vzal tuhle šířku a na 2,1 jak jsem měl původně objednaný.
Bych zkusil i 2,25 jen uvažuju, jak by se mi vlezly do Scareba. Dost nesnáším, když musím kvůli vyndání kola z vidlice vyfukovat pneu..
Predevcirem jsem koupil RR 2.25 v dratu v Bikeranchi na Palackyho za necely petikilo, jedna se zrejme o starsi model, protoze letos je asi v evrope Schwalbe neprodava, ale v Americe evidentne ano http://www.schwalbetires.com/…_country.php?… jinak ta guma je v dratu pomerne uzka
kolik prosimtě ten drátovej váží?
no ja ho nevazil ale na tom linku na www.schwalbetires.com uvadeji hmotnost 545 g
to urcite nebude drat
Sem je už měřil a mají na šířku necelých 2,1 v mm je to 51 mm, ale už to tady někdo řešil jestli se to do skareba vleze a myslím že nebyl problém.
Ale drat a kevlar je jina sire a smes. Kdyz si to tu prohleda, tak najde sirku. Nekde jsem to tu psal.
No já už jsem to tady taky psal, ale hledat ho nenecháp, protože je tady asi milion témat o těhdle pláštích :-)
se vleze bez vyfukovani, vyzkouseno. mam stejnou kombinaci.
Skus se zeptat ID Boris, mel by mit RR Evolution 2.1 za neco malo pres 700kc
Kohože?
no já vam tak nějak nevim. Po tom, co jsem si tady přečet ty všechny oslavný ody na RR, tak jsem si jeden pořídil v drátu. Je to 2.25. Dal jsem ho dozadu. První zkušenost byla, že mi krásně ve vyjetých kolejích ustřelil a já jsem hodil krásnou kasu. To ale neni takový problém – třeba to neumím. Ale co mi na něm dost vadí, je tlumení. Je šíleně skákavej. A to není nijak extra nehuštěnej. Když to srovnam s tím výletem na kokořín a hlavně Conti Explorer … No nechám ho dojezdit, ale už příště ne. Jestli je kevlarová verze lepčejší nevím. Tenhle víkend, jak to tak vypadá ho zkusím v bahně – třeba změním názor.
no 2.25 v bahně není good nápad, na to jsou pláště do 1.9 :))) skákavej? toho máš moc nabouchanej, zkus ho dát tak 45psi a uvidíš tu pohodu
nemam sice manometr, ale podle palce je stejně nafoukanej jak ten Continental.
to je pak težký, a ani nemáš pumpu na vidli? abys to zjistil. Když se do ralfů dá 6O a víc tak opravdu uskakujou na kořenech šutrech atd.
ne, mam perovku. Maximalne to muzu zkusit u benzinky.
máte ještě někdo zkušenosti s drátovou verzí 2,25? A neznáte jeho váhu? Jediný údaj zjištěný na webu je 550 g, ale to se mi zdá málo.
tak sem ted mrsknul na vahu racing ralpha sport 2,25" drat a navazil 598g …
nejetej? jinak vaha slusna
fungl novej.. ted se chystam prezouvat..
zdroj RR?
to jako kde je kupuju?? cyklosport siska, zbraslav, MOC 395,– ;)
thx
Taky jsem včera vážil a docela se divil: Ralph 2,1 nový-480g Python 2,0 nový-570g Michelin WG 1,95 drát jetý-570g Rit.Zmax 1,9 drát jetý- 780g (!) To je pak kilečko na kole hned navíc…
rr kevlar a python drat?
oba kevlar,Python new MRC letošní.
zeby u me vymena z-maxu na RR? :-))
není to trochu moc u těch Z-maxů? ne že bych si dělal nějaký iluze, ale u mých 2,1 drátů by to tedy mělo být s přehledem přes 800 g, což už mi opřijde fakt dost:(. asi si na ty závody pořídim taky kevlarový RR
urcit eto byl z-max drat 1,9? bych tu vahzu videl na 2.1
nově na bikestore: http://www.bikestore.cz/…/sestava.asp?…
tak mám dojem že letos budou všichni jezdit na RR.
Taky jsem je chtěl ale když ony jsou pořád dražší a dražší :-((
prestante je kupovat, treba zlevnej :-) a nebo je rovnou prestanou dovazet :)))
no co, bych koupil pythony a byl bych za vodou…
no kdyby pršelo tak spíš než za vodou bys byl na hubě
treba nebyl, je to jen otazka jezdeckyho umeni :-)
a rychlosti vs. terén :)
no to uzce souvisi s tim jezdeckym umenim :-)
Vzhledem, ze je takovy masovy zajem, tak kdyz se par lidi slozi na postovne (10–20EUR), tak tady:
1500 za oba zas tak velká sleva není oproti českýmu netu :)