Ludia poradte mi nejake lahke kotuce (myslim len disky, nie cele brzdy) ktore vazia cca 140 g/kus, su na 6 dier, a mozu byt aj atypickeho vzhladu…napr ako Avid myslim. Chcem ich na XTR brzdy :) Diky.
Ludia poradte mi nejake lahke kotuce (myslim len disky, nie cele brzdy) ktore vazia cca 140 g/kus, su na 6 dier, a mozu byt aj atypickeho vzhladu…napr ako Avid myslim. Chcem ich na XTR brzdy :) Diky.
mám jedny takové shimano xt smrt75 a asi bych je nedoporučil i když byli na velotrade za 500kč-v lednu,Zdá se mi že podle teploty se vychylují do stran.Myslím si že tímto budou trpět všechny lehké kotouče.Koupil bych klasické jak má hayes.
Kotuc 140g a lahky ? No, ak ide o 180ku, tak snad :)
Vychadzal som z XTR kotuca (ten by mal mat 140g), takze nechcem nic tazsie, co ma 140g pri priemere 160 mm. Najlepsie nejaka pila, alebo nieco efektne.
http://www.cykloprofi.cz/…kotouce.html Sataci pouzit vyhledavani…
no jo ,ale tech 140g u XTR je komplet to co mas uz na kole. Tady k tem potrebujes 6sroubku+centerlock system
Ja pocital jenom s 6 sroubkama… Pishe, ze to ma na 6 der, tak co…
tam dej XTR kotouce, naco chces davat nejake pres sroubky ci nyty, kdyz mas center-lock
No prave ze nemam CenterLock.
ah, nedoslo mi, ze centerlock je zalezitos naby a ne brzdy/kotouce
Neni na to naky adapter?
neni ani nemůže být.
ale v opacnem gardu ten adapter existuje, ne? … coz mu ovsem nepomuze, takze je to fuk
jo
jo existuje, nebo jo fuk?
rekl bych odpoved na jedinou otazku kterou si polozil:-)
tak to ok :o)
nedavej na xtr ty pily jak ma cykloprofi, nedelaj dobrotu dej tam klasik kulaty kotouče
formula
Konkretne?
b4,ale tam je kotouc 140mm bych sel do: cykloprofi.cz/a2z/kotouce.html na kotouc je dobry.
jsem si nemoh vzpomenout :) ty kotouče maj pod 100gr, má je známej na kole, ale už tak od roku 2003, je možný že dneska už jsou i lehčí
verim ze je od roku 2003 stacil odlehcit:) a nevim jestli tak maly kotouce maj smysl…
http://www.cykloprofi.cz/…kotouce.html rozhodne nejhezci kotouce co sem videl. ma je kamos a sou fakt nadherny (TY-SPI-II) vazej nejakejch 90 gramu
se mi libi ty novy III
jeste by k nim mohli dat vahu,ale moje polygony se mi taky libej…
me se taki vic libi ty III ale neni u nich vaha tak sem napsal II
A2Z som chcel kupit, ale cital som tuna, ze to nebrzdi dobre, chova sa to ako ABS. Tak asi skusim ine.
Pšššt ;-)
A2Z z cykloprofi pod 100g
Tak predsa som sa nechal ukecat a objednal som si tie SP-III od A2Z, vizeraju, ze by mohli byt OK, co sa tyka brzdneho ucinku…no uvidim, som zvedavi.
HOPE MONO MINI 05 s hliníkovým unašečem, hmotnost 90 g, dovoz yarroline.