Jezdíte někdo tuhle pneu?Jde mi o air light,drát,2,00.Podle výrobce by to měla být nejuniverzálnější z hutchinsonů.Taky by mě zajímalo jak rychle ubývá.Teď jezdím na mosquitu a vzorek mizí před očima.
Jezdíte někdo tuhle pneu?Jde mi o air light,drát,2,00.Podle výrobce by to měla být nejuniverzálnější z hutchinsonů.Taky by mě zajímalo jak rychle ubývá.Teď jezdím na mosquitu a vzorek mizí před očima.
stacilo jednou, universalni vetsinou znamena na hovno…
Tak já na žádných jiných než těch no hovno ani nejezdím.
Me mnohem univerzalnejsi prijde spis novej Buldog.
Hele a co Buldog. Hledám něco k Ralfíkům na jarní a podzimní ježdění. Tedy spíš něco do vlhkého měkkého terénu, ne pláš? do totálního marastu aby to zase i trochu jelo.
ja sem loni vozil ralfy letos mam zatim bulldog, oba mi pridou dost dobry, ralf vic xc. bulldog vic enduro…
Tak proč si psal že univerzální plášt je na hovno. RR je zrvona jeden z nejlepších univerzálů co znám :-)
rr je super plast na xc ale ze by mi prisel universalni, to teda ne. Jeho pole pusobnosti rozhodne neni v nakejch mokrejch brutal sjezdech, universalni plast neexistuje… (muj nazor)
Taky bych se přidal RR – je slušnej na suchu(jsou ale i rychlejší pláště a nejsou to semisicky) pokud ho máš trochu nafouklej tak je to v blatě naprostá tragédie (a toho blata nemusí být ani nijak extra moc). Takže není až tak univerzální.
souhlas
jezdil jsem, viz. recenze. jinak zadni po cca. dvou tisicich km skoro bez vzorku uprostřed, predni docela v pohode, jeste jeden podzim/zima urcite zvladne.
Měl jsem je a šli do kontejneru.
Po 2000km bez vzorku,to se mi taky moc nelíbí.Asi půjdu do něčeho jinýho.Dík.