Do ceho by jste sli do pythonu mrc high nebo Michelinu XCR DRY 2 ?
Do ceho by jste sli do pythonu mrc high nebo Michelinu XCR DRY 2 ?
Ja rozhodne do Pythonu. Jestli Michelin nezmenil konstrukci plaste z ery Comp S Light tak s nim bude defektu jak maku :( Bohuzel …protoze jinak jejich plaste jsou super.
A co ty Micheliny ?? Jezdite je nekdo ??
Svého času jsem měl Sprint S a Wildgripper Front S/XC S.
A spokojenost ? Ja potrebuju ty plaste do patku a v nasem zapadlym meste pythony nemaj takze bych raci sel do pythonu, ale ty pres eshop tezko sezenu do patku :(
Necítil jsem se s nima nejjistěji v zatáčkách ( bylo to kolem roku 2002 ),tak teď to může být něco jiného.
Z progresscyclu to budes mit druhy den doma ;) Jinak jeste k tem pythonu. Je to rychlej plast do sucha. Opravdu se s nima musi v zatacce opatrne ale zase pekne jede a slusne tlumi.
Jenomze na progresscyclu je maj za tisicovku a to by me pak vyslo na 2 tisice a to je na plaste docela dost :) Ale jes´tli nekdo vite o nakym krame kterej by to dodal do patku a ma nakou normalni cenu tak piste :) prosim prosim
jazdil som comp s light. XLS /oboje UST/ takisto XCR DRY klasika a predtym Pythony UST. Podla mna su XCR DRY lepsie, lepsi zaber, vedenie stopy a zvladaju aj slabsie blato. K defektom je tazke sa vyjadrovat, ja som ich mal naozaj poskromne, urcite menej nez s Pythomi. Niekto povie zase opak o defektoch…Ale tusim v Majovom Biku boli velmi dobre hodnotene v odolnosti. Pre mna je jedina ich nevyhoda v tom, ze nerobia aj vacsi rozmer.
TO je fotka tech Michelinu ;)
jj
A nebo myslite ze kdybych zejtra zavolal do koloshopu jestli by nebyli tak hodny a neposlali pythiny treba jako obchodni balik ??
Ja myslim ze kdyz budou skladem, tak nebude problem.
Treba ja. Kdyz jsem na zavod nasadl Comp S Light, tak bylo pravdepodobnejsi ze pichnu, nez ze ne :) Micheliny mi taky dost rozpraskavali a kdyz uz doslo k defektu, tak na rozdil od Pythonu to byl skoro vzdy rychly defekt s kterym se do cile nedalo dojet.
ja viem, ty uz si to tu myslim viackrat pisal. Asi to bude tym, ze nie som zavodnik. Ani vpredu sa ti nezdal lepsi nez Python?
Micheliny jsou lepsi po vsech jizdnich strankach, ale ta nachylnost na defekty je totalne degraduje. Skoda… Proste si nerozumi se sterkem a kamenitym terenem jaky je typicky pro nase maratony. Reseni by bylo vozit v nich nalitej nejakej ten latex. Jeste teda po par mesicich zestarnula a rozpraskala guma na behouny.
Tak na koloshopu je nemaj. Nevite o nakym jiny obchodu ?
Zkus Bagbike. Zavolej tam a domluv se na cene.