Jezdil někdo tento plášt?Zkušenosti s ním,je vhodný do bahna ,na marathon?
Jezdil někdo tento plášt?Zkušenosti s ním,je vhodný do bahna ,na marathon?
Teď trochu teoreticky, nejezdím tenhle, ale jezdil jsem něco podobného a ten byl sice držák, ale měl fakt děsnej odpor, ale možná to má Hutchinson vychytaný. Na maratony a občasný bahno bych asi zkusil raději Bulldoga, přijde mi univerzálnější, už jsou jedny na cestě ke mě domů a moc se na ně těším.
Taky mám zálusk na Bulldoga,ale zaujala mě i Barracuda,tak nevím.Nikdo to tady nejezdil?
Ten co je obrázku mi příjde poněkud použitej a ojetej, nebo je to pokus o semislick s výraznýma bočníma výstupkama? Nějak ho nemůžu zařadit.
ten co je na obrázku asi nebude Baracuda.....
tohle je te správný obrázek
to co je na obrazku neni barakuda. Barakuda je spis sjezdovej plast. Buldok? Do bahna? To jo, ale na kterym zavodu budes mit celou dobu bahno? V bahne se ti pojede fajn, ale pak to nebudes mit lehky.
Musíš jezdit na pohodu a ne se tolik honit :o)
To je piranha ;o) konzultovala jsem to s vlastnima zasobama a webem;o) tires.hutchinson.fr/fr/velo/accueil.htm
jinak barakuda vypada jinak – vis fotecka
Ktery plášt podle vás je od Hutchinsona je nejuniversálnější,nebo vůbec třeba od jiného výrobce?Nezáleží jestli drát nebo kevlar,váha ani cena.
hehe to je ale pitoma otazka ;) jak pro koho univerzalni. zeptej se sjezdare a pak XC chrta, (nebo silnicky ;)) co je podle nich takovej univerzalni plast…
RR:-)
Vzorek a hlavne boční výstupky vypadají jako Octopus – sjezdový plášť. Na maratony jedině pro ty, kdo si dobrovolně dávají handicap…