Tak ještě jednou, 2,35 vpředu resp. 2,1 vzadu – co vy na to? Záběr, vedení stopy, brzdné vlastnosti na různých površích, defektovost.....
Tak ještě jednou, 2,35 vpředu resp. 2,1 vzadu – co vy na to? Záběr, vedení stopy, brzdné vlastnosti na různých površích, defektovost.....
To na to tak spechas, ze tu po 15 min. zakladas znovu ten samej thread? Neni to TROCHU zbytecny?
ja jezdím buldog Airlight, 2,3". cca 2 měsíce. Mají slabý vzorek= v blátě prokluzují. Zadní pneu uz je na výměnu, pokud jezdíš po kamení, rychle odejdou. Zatím 2× defekt, 1 proražení o ráfek,2 dřevěný osten do boční stěny = je dost tenká. Trochu taky vyhazují kamínky. Další jízdní vlastností jsou OK. mají docela malý odpor na asfaltu a dobrou přilnavost v terénu…
Toho se právě bojím. Paušálně všechny Hutchinsny se rychle sjížděj a jsou náchylný na defekt. Jinak na jízdní vlastnosti Buldogu jsem slyšel samou chválu, ale abych každou vyjížďku lepil a po pár měsících měnil pneu – no nevím. Dejte někdo alternativu – zkoušel jsem Kenda Cortez 2,2, ale tu CykloMax nedoveze…
Všechny? No nevim jezdil jsem pěkně dlouho On the Rocks II a Coyote a to co tyhle gumy vydržely bych žádnejm jinejm nepřál a defektů minimum. Byly to pěkný držáci, ještě je mam asi někde zaštrachaný :)
Skoda ze vazili skoro kilo :)
Chmmm, reference teda nic moc :-)
Něco málo tady: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
Chce to trochu hledat, ale ono to asi půjde blbě když tam napíšeš jedno L :)
Jo dík, ale přeci jenom by mě zajímali zkušenosti spíše s 2,35 a to směrem dolů – valivý odpor je podružnej..