Prosim o radu jakej olej do LX 585 brzdy. Jakej se vam osvedcil a kterej ne. Diky vsem
Prosim o radu jakej olej do LX 585 brzdy. Jakej se vam osvedcil a kterej ne. Diky vsem
Ja mam Castrol LHM+
ůplně sprostý hydraulický olej Paramo od pumpy.nevím,snad 100 kč za litr..pro skeptiky-už tři roky ho tam leju,jednou za rok výměna, a bez nejm.problémů.samozřejmě jsem si vyslechl v cykloshopu přednášku o nezbytnosti nákupu orig.shimana.mám ale tektra,není to megabrzda,ale blbě nefunguje
Je víc druhů hydraulických olejů, první, na který narazím, bych tam nelil, ale raděj budu držet hubu nebo se mě tu známé firmy opět pokusí roztrhat na kusy. Ten olej by měl každopádně splňovat kritéria daná výrobcem brzdy.
Taktez pouzivam LHM olej.Davam ho uz delsi dobu do rafkovejch Magur.Taky do Sh 525 a Magury Julie.Neni s tim problem.
taky pouzivam ale je proti originalu shimanu (ruzovy) zeleny
Tak zkusim ten LHM
Jeste tady nekdo zmiňoval hydraulický olej Citroen. Mělo by jít řídký o hydraulický olej.
to je ten LHM
Zdravím, na výměnu ve svém kole a pro budoucí výměny mám koupený LHM+, ale teď bych potřeboval jen dolít trošku do kola dcery. Má tam original Shimano kapalinu. Co s tím? Sehnat origo kapalinu? Vyměnit za LHM+ i když není žádný problém? Nebo smíchat?
stačí dojít do nějakého servisu / cykloshopu a většinou sou ochotní a ten shimano ti ulejou kolik si řekneš, např mě odlily 100 ml a platil sem 50,–
Klidne to smichej, jen to zmeni barvu.