Hydrauliky Deore M595 a olej Yarrow - pomalý chod

6 nepřečtených
  • václav56

Tak jsem v rámci zkracování hadičky u zadní brzdy použil jako novou náplň olej Yarrow, odvzdušnil a mám problém: proti původnímu stavu se nyní pístky i brzdová páčka vracejí o něco pomaleji. I při stisku páčky je poznat o něco větší odpor. Ne že by to mělo na něco vliv při jízdě, ale technicky mě to zajímá. Brzdy mám asi 200 km. Porovnával jsem to i se synovým kolem, který má tyto brzdy od loňského roku. Kde jsem udělal chybu? Je možné že olej Ya má větší viskozitu?

0 0
    • bruco  

Aky olej Yarrow si pouzil? Do Shimana jedine original alebo LHM do Citroenu.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • václav56  

tento:

0 0
        • Vilém  

No ono to nicim jinym, nez tou viskozitou byt nemuze. Na neco takoveho jsem kdysi narazil u rafkovych magur, kdyz jsem nemel po ruce vhodny olej a pouzil tlumicovy, myslim 15ku. Paka potom byla linejsi. Na dnes uz zaniklem foru maguracult se doporucovala jako nahrada na magurablood tlumicovy olej 5wt do mrazu radsi 2,5wt.

Osobne pouzivam do shiman a magur LHM pro citroen a nepozoruju nejakou zmenu chodu.

0 0
          • václav56  

stačí když koupím jakoukoli „LHM minerální hydraulická kapalina“ např. FEBI?

0 0
            • Vilém  

Mam nejakou Delphi, ale vyrobcu je spousta a specifikace je, predpokladam, dana.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.