Jde dat na scalpela 2004 normalni vidle, nebo ne? Dik
Jde dat na scalpela 2004 normalni vidle, nebo ne? Dik
kdyz budes mit redukci z 1,5 palcovy hlavy na 1 1/8, tak jo
nemusí bejt ani redukce.....mam doma hlavčo 1,5 / 1 1/8
je nový a je k mání
Přece bys mu to neudělal ?
myslis pridat jednu nozicku, aby se mu lepe jezdilo? :-)
aby mohl jezdit bez drzeni :))
Ja jsem pro…ja jsem pro :)))…mohlo by to pak pripominat kolo :)
To je jeste horsi nez dat na vlastovky rohy :)
tak jako jde to, ale lefty je to jediny, co na scalpelu za neco stoji.
konkrétně od tebe bych čekal doporučení na Manitou Sherman Breakout 1.5 :-)
ty by bylo na scalpela skoda. :-)
vylozene XC vidle :-)))
to je ale nesmysl. Mám Lefty a návrat k jakékoliv stand. vidlici by pro mě byl hodně těžký. Na druhou stranu, pokud tam máš papírově 8 cm Headshocka a chceš více, tak optimum je pevná osa typu Rock Shox Pike sešroubovaný na nejnižší zdvih. zdar.
a nezda se ti dat pika na velmi subtilniho scalpela jako ptakovina? a jezdit se sešroubovanym zdvihem taktez? na scalpela by sedel tak SID, Skareb a podobny vidlicky s titernou funkci i hmotnosti.
Proč? Z jednoho extrému do druhého? Headshock, Lefty jako supr tuhé, přesně vedoucí vidlice a naproti tomu SID se Scarebem jako naprosté měkoty. Funkční za funkční, ne lehkou za lehkou. O to jde. Porovnej jízdu na SIDovi a Headshocku. K do to zkusil, ten ví..zdar.
Já to zkusil a nevím :-)
sid i headshock sou na hovno. SID chodi pekne, ale pruzi vsema smerama. klasickej headshock je sice tuhej, ale ve vsech smerech :-) lefty je good. funkcni za funkcni je sice pekna idea, ale davat funkcni vidli na scalpela je zbytecny, navic u scalpela pujde o vahu az na 1. miste. jako kompromis mezi funkci a vahou bych videl treba rebu, ale Pike je trochu jina kategorie. pika bych videl treba na geminy nebo s primhourenym okem na prophetovi, ale na tohodle pseudofulla to je moc. jinak co se funkce tyka, tak takova 888 je super, ale na XC nic moc… zmar
Džez nade vše!