nemate nekdo zkusenost s verzí s Race Guard melo by to byt vnitrni vrstva chranicí pred propichnutim
nemate nekdo zkusenost s verzí s Race Guard melo by to byt vnitrni vrstva chranicí pred propichnutim
mam tu nejlehci verzi – je to spis na asfalt a opravdu hodne lehky teren – jinak je to na rozbiti huby.
Jezdi to ted asi tyden Lempl a jelikoz doted nepichnul, tak jsou zrejme v pohode. Z tech ultrachrtich gum maj asi jediny pouzitelny vzorek. Navic vazi o 30g min nez udava vyrobce :-)
Mi jsme dostaly od teamu FF race guard a musím říct a zaklepat to na dřevo od začátku sezóny jsem neměl jedinej defekt a jedou pěkně :) ale to je spíš o nohách alespoň mi to vždycky říkali :)))
Loni jsem měl na předním kole fredyho v rozměru 2,35 a nebyl problém, teď jsem přešel na pláš?ovky TUFO – 610 gramů, 120 TPI – myslím, že nic lepšího a rychlejšího asi neexistuje.
ja je mam uz druhou sezonu, ale ty MB – lighty jsem mel taky ale ty MB vic vydrzely, ted budu kupovat dalsi – moc nevydrzi vzorek takze asi to vidim na ty Race Guard, jinak sem na nich objel zavodu i na mokru a v pohode…
Ticho! Všechny vás zabiju!