Schwalbe fast fred - co na ně říkáte ?

6 nepřečtených
  • Geralt

Máte je někdo ? Jak drží a jak se sjíždí ? Docela se mi líbí. Díky.

0 0
    • Beeda  

Cau uz se to psalo – lehkej necelejch 400g, rychlej, na lehcim a suchem terenu drzel slusne, ale NIC nevydrezel, me asi po 400km byl projetej a odrolenej.

0 0
    • Vojtíšek  

Koupil jsem si je proto, že jsem je sehnal za dobrou cenu (250,– kus) a to rovnou s tím, že si nedělám žádný iluze o životnosti, záběru a rezistenci proti defektům. Jednak jsem počítal s tím, že jeden můžu vést v ba?ohu jako náhradní pláš? na dojetí a a další použiju na kolo pro manželku, nebo u bika se kterým jezdím převážně po silnici.

Stejně mi to nedalo a v sobotu jsem Fast Fredy otestoval v terénu. Předpoklady se potvrdily. Měl jsem defekt (hned 2 díry najednou na různých místech-evidentně propíchlé skrz pláš?) takže zůstane u původních záměrů s využitím.

0 0
    • lubos  

Drzi dobre, sjizdi velice rychle. Nutne hustit na velkej tlak, jinak hrozi defekty. Jizda po kameni zanechava ruzne zarezy na gume. Nekde tady jsem i vystavil fotku plaste po asi 400–500km. Do blata nevhodny. Rekl bych, ze je to zavodni plast pro XC chrty.

0 0
    • homat  

Najeto cca 1.000 Km, hustím na 5 bar, zatím bez problémů, pláště vypadají, že vydrží minimálně dalších 1.000 Km.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.