• Tino

Kúpil som vidlu mx comp eta zo zdvihom 105mm. Keď však zmeriam skutočný zdvih tak ten je 115mm???!!! Je to normálne. Mám s tým trochu problém, lebo tú vidlu som dal na giant nrs, ktorý je predsa len stavaný skor na 80mm a týchto skoro 12cm príliš zdvihne predok a rozhodí geometriu. Poraďte prosím, dá sa s tým niečo robi??

0 0
    • Daf  

Muzes poridit jinou vidli, nebo predstavec s negativnim sklonem… Podle me to zas tak moc znat nebude. Vidle s vetsim zdvihem maji zase o neco vyssi ponor pri nasednuti.

0 0
    • Výběr z produktů
      Bosch senzor rychlosti Skladem 1 kus

savings Bosch senzor rychlosti

689 Kč savings MOC 1 119 Kč

SRAM PG-730 kazeta, 7-kolo, 12-32T Skladem > 2 ks

Akce -10% SRAM PG-730 kazeta, 7-kolo, 12-32T

349 Kč -10% MOC 559 Kč

Přejít do shopu (Komponenty)
    • Pá-dlista1  

To cos nameril neni zdvih.

0 0
      • TinkTink  

Treba jo…treba mu prodali 120mm verzi :o)…i kdyz tady to na to nevypada ;)

0 0
    • kovar  

to by mě teda moc zajímalo, jak jsi ten zdvih měřil. Ono je měření a měření, lepší nepřesně změřit správnou hodnotu, než přesně změřit úplnou blbost.

0 0
    • Daf  

No je fakt ze pokud za zdvih povazujes delku kluzaku, tak se mozna plasis zbytecne :)

0 0
      • Tino  

Hm, je pravda že som to zmeral ako dåžku odkrytej časti vnútorných noh. Ja viem, že to nie je skutočný zdvih. Som len zvedavý či je táto hodnota (115mm) normálna pre vidlu čo má tabuľkový zdvih 105 mm. (alebo mi fakt omylom predali 120mm?)

0 0
        • lubos  

Pff. Mam starsiu M. max. zdvih 100mm, dlzka klzakov tusim 105. Jasne, ze je to normalne :) Co by si chcel :)

0 0
      • Tino  

Hm, je pravda že som to zmeral ako dåžku odkrytej časti vnútorných noh. Ja viem, že to nie je skutočný zdvih. Som len zvedavý či je táto hodnota (115mm) normálna pre vidlu čo má tabuľkový zdvih 105 mm. (alebo mi fakt omylom predali 120mm?)

0 0
        • Daf  

Jak uz si tady rejpnul Padlista. Tak treba SID ma odkrytou cast kluzaku kolem 15cm a pritom zdvih jen 80mm.

0 0
          • rb  

Mam Sida 5tý rok a nikkdy na 80 nešel :o)

0 0
        • duk  

můj MX comp 85mm má délku odkryté části vnitřních noh asi 95mm takže to asi normální je, jinak by ti korunka bouchala do stíracích kroužů.

0 0
        • widlicka  

Jou tak moja XC60 ma potom 100mm…celkom narez:)

0 0
    • Tino  

dik za odpovede. už som sa zľakol že vozím 120mm ale o tom neviem :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.