Super,venku chcije, jsem v praci na kole a bez blatniku. To jen tak,jak to resite,nechavate stroj v praci nebo to prubnete
Super,venku chcije, jsem v praci na kole a bez blatniku. To jen tak,jak to resite,nechavate stroj v praci nebo to prubnete
No ja to neresim, protoze i kdyz mas blatniky, tak ti ty kola navlhnou odspodu.
takze jestli tomu dobre rozumim,tak ty kola muzou navlhnout zdola,jako odspodu jo?tak si to myslel?
No jasne. Jak se rozjedes, tak to co ti chranil ten blatnik pred destem hned omocis v prvni kaluzi :(
když zmokneš, tak to umeješ a věci vypereš, tak co řešíš. Bud rád, že múžeš jezdit na kole :-)
Diky za cenne rady :)
no ale co mam delat ja?
jed, nejdál jak to jde :-) jezdi, jeď ...........go Lanci go..
ty vole tys me vybudil, jdu na to, jen at leje vic vic vic jen vic............
tak k cemu ty blatnajzy vlastne sou?:(
na to ser, vim že nejsou vánoce, ale umejt by ses moh.
pro nas s brejlema :-) zvrchu to pobere stitek na helme, zespodu musi blatnik, protoze sterace nevozim :-)
blatnik prave nemam,
jestli tě to uklidní tak jsem na tom stejně. No nejsem, mám tady i auto. :)))
mozna by me to uklidnilo kdyby jsi tam nedodal tu druhou vetu,autem muzu jet taky,ale nechci tady to kolo nechavat, ono nejradsi spi ve svem pokojicku pod svou perinkou a neni rado v cizim prostredi samo
nic si z toho nedělaj, já to riknul i když ráno pršelo, pak přestalo, když jsem jel na oběd tak zase pršelo, uvidíme až pojedu domů
CO to je blatnik? To vozej jen baby na nakup ne? Covece, bud trochu chlap! (navic kdyz bude pekne lejt (jako napriklad v tuhle sobotu na jiznim meste) tak zmoknes tak perkektne, ze uz ti bude jedno, jestli voda strika zdola nebo shora… tak hura! Kazdy spravny biker ma byt zablaceny…
Jo! Bud aspon z poloviny takovej chlap jako Luka! :)
Z horni nebo dolni? :-)
Že jsem špinavej já, to mi vůbec nevadí, ale kdo má pořát to kolo čistit a mazat …
me uz to loni taky docela stvalo jaxem furt jezdil domu mokry a spinavy, tak jsem to nakonec resil tim zpusobem, ze jsem se obalil do takove te natahovaci, obalovaci folie. Vypadalo to teda divne, ale jet se v tom docela dobre dalo. :-) Timto zpusobem rozhodne ziskas respekt okolnich lidi :-)
Bandage – nic novýho :)))
zalozte si klub latexovych fetisistov…
Jasně!A ještě fisting a řídit jednou rukou:-))
ja bych mozna precijen trochu rozlisoval bandage a bondage ;-)
to je fakt, bondage je totiz deodorant od Avonu a celkem dobre voni,celkem silne a sladce
vtom celofane jazdil a Cedrik Gracia vo svojom videu… :) dobry stýl…
sakra! chtel jsem napsat POZORNOST okolnich lidi a ne RESPEKT :-)
prezervativ ?
Uz se to prehnalo taky v Bratislave.
Na todle mám zimáka/bahňáka. Když je blbá předpověď a nebo je hnusně, jezdím na něm. Taky se tomu dá říkat tréningové kolo. Blatníky tam samozřejmě mám a jak napočítál p. Půlpán, je jich tam skoro pět :oD (přední, zadní, kryt na trojtác a skoro nemůsíš mazat).
podle Luky jseš hovno chlap :-)
kryt na trojtac zdolu ? A kde je ten ctvrty ? (temer pet :)
Takovy kolo do nepohody: www.bike-forum.cz/…23195738.jpg Blatniky na zimni trenink, i do sracek, mimo silnice. Tam je lepsi predni dlouhej se zasterkou.
Tak co se ti stalo? Ja jenom normalne zmoknul. Nic vic.
no dest nastesti presel,jen byla trosku mokra cesta a kapkat zaclo az 2 km pred barakem,ale to byla tak jedna kapka na 10 m2 takze sem prijel relativne suchyale hnal sem to jako Lance:)
no a dneska tu je pekneji jak vcera a to hlasili,ze ma chcat a ja jsem autem
a to auto sem v pondeli skvelie umyl,takze pokud zacne chcat tak mi zmokne vuz a zase sem v haji
tak a je to tu zase :) ja blatniky mam
:-) na aute taky,to je pocas a cosik na me asi leze
blatnik? takovou vec bych na kolo nedal snad ani v zlym snu…
Já už jsem starší, a tak jsem se pro něj ráno vrátil do 7.patra (i s kolem, výtahem :-) )
Sedni na kolo a jeď – pokud možno přes co největší bláto. To nevíš, že čím si špinavější, tím si drsnější biker?
Teda ja nechapu proc se blatniku tak bojite, kdyz vim ze je venku mokro a blato tak je nasadim a vklidu si jedu, zadny zasrany hadry a kolo jen trochu. Parkrat jsem ted zmokl a bez blatniku je to fakt humus. Vsem co je nemaji je doporucuju a ze to podle nekoho nevypada dobre, no a co hlavne ze nevypadam jak prase po kazde vyjizdce v blate a desti.
prosimte co je zac ten zadni blatnik. ja koupil takovej ten, co se prichytava pod blikacku. co je to zac ten protazenej zadni blatnik, to se mi moc libi. tudy se dostava dost sajrajtu.