Uz je v prodeji? Co na ni rikate?
Uz je v prodeji? Co na ni rikate?
je to vidle 2006, takže v prodeji bude velmi těžko, v překladu letos vůbec :-) možná ji seženeš už na podzim ale to budeš jeden z prvních. A je pěkná, disegn má hezkej, uvidíme, jak na tom bude funkčně
sorry chtěl sem říct, že ted o prázdinách ji asi ještě neseženeš, ale na podzim už by nějaké kousky možná mohli být
líbí, čekám na ni, až se bude prodávat. Doufám, že hned po prázdninách.
a ty chceš přejít na kotouče?:-)
R7 bude i na véčka.
práě že ne:o)
tady se pise neco jinyho http://new.mtbs.cz/…6050314.html
jj přesně tak s čepy na v-brake se nepočítá… a četl jsem to i jinde :o)
Já jsem zase jinde četl, že tam budou a vzhledm k tomu že jde o lehkou vidlici na závodní XC tak bych tipoval, že tam nakonec fakt budou. No co necháme se překvapit, nový kola budu kupovat tak jako tak. Tož je koupím s nábama na disky a pak to můžu doplnit mech. Avidama.
no jasne ale psali ti na mtbr, a jeste nekde na nejakym anglickym serveru … ale to je jedno:o)
teda psali to :)
Reba je tiez lahka vidlica na XC a nema ich.
Hmm, ze by zrovna Reba byla lehka vidlice …
http://www.mtbs.cz/obrazek.html?…
Jasne ze je, SP XC Houffalize, Roel Paulissen, co vic jako dukaz?
Zajimavy dvoji metr. Kdyz ma Reba kolem 1650g , tak je to lehka zavodni vidlice. Kdyz ma Marzocchi 1550g, tak je to tezke prase, ponevaz Scareb ma 1400 a SID WorldCup ma 1200g. A kdyz ma Marzocchi maraton 1740g, tak je to uz nepozitelna vidlice na XC protoze je prilis tezka.
Rek bych ze to bude Reba World Cup s karbonovou korunkou a sloupkem.
Jasne, proste lehka XC vidle.
To by slo, –200g, ale karbonovy sloupec a korunka vs. kotouc ? Jde to dohromady vubec ?
proc ne? dulezita je tuhost celku bez ohledu na material.
Ok, ale otazka zni, jestli karbonova korunka a sloupek vydrzi namahu na krut zpusobene kotoucem. Ja nevim … ja se ptam :)
Urcite na to ma. Otazka je kdo ji vyrobi ;)
ještě bych možná trochu zapochyboval o dlouhé životnosti-karbon se v takových případech lehce rozžvejká.
No nevim. O tom slysim prvne. Co by to pak muselo delat na Scalpelech.
Vim ze to na teto fotce neni dobre videt, ale je to R7 a je na vecka.
To foto je tady http://marry.wz.cz/…dy%20022.jpg
Jo, vzdyt nema smysl, lehka vidlice, a jenom na kotouc.
na webu degresscyclu je ravo pro rok 2006 s R7 s Vckama.......
Díky za upozornění, pro nevěřící je to tady: http://komersia.cz/firma.asp?…
Co když se véčková verze bude dodávat jenom na montáž pro výrobce a do prodejen půjde jenom disková?
Zrovna u nás se prodává spousta montážních verzí a nejen u vildic a i tak tomu nevěřím.
Nechme to až se bude prodávat, zatím je to taková debata o ničem… :-) Uvidíme.
ja neříkal, že nevěřím, já jen upozorňoval, co psali:o)
Viděl jsem jí na Salkammetgut torphy na týmových kolech Merida, vypadá dost robusně – oproti scarebovi, na jednom kole byla na disky na druhém na véčka. Akorát měla takovou hnusnou svítivě žlutou barvu…
chci bilou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))a na vecka:)
......s puntíkama a zadarmo
V prodeji ma byt cca za mesic. Jelikoz ale ma mit i Reba cepy na Vcka, tak rasi rebu. Tech 300g navic me nezabije.
Konečně zajímavý nfo. Nemá někdo představu kolik asi bude stát, třeba i v doláčích jestli to někdo někde zahlídl.
Nevim, cerpam odsud http://www.cyclingnews.com/tech.php?… a z par zahranicch for.
cauky nasel sem tudle vidli r7 comp za 6700 na tomhle shopu www.prodejkol.cz/…p-ffd-r.html chtel se zeptat na zkusenosti jestli ji nekdo ma,vybiram si vzduchovou vidli do 7000, krome tory 302 sem jinou alternativu ve stribrne barve a zdvihu 80mm nenasel.
Zdar.Pokud sháníš něco ve stříbrné barvě a na 80mm zdvihu, tak se mrkni na velohanak na slevy na duka.A zkus ještě ukecat cenu, myslím, že by moh jít ještě dolů.je to dobrá vidlice, až na to, že má pouze 80mm zdvihu.
drzel sem ji v sobotu v ruce super cena,vypada dobre ale vse ma male ale mam krk 12,5cm a vidle ma sloupek 16,5cm
a to máš představec vyšší než 4cm?!
ono i hlavové často přidá nějaký ten cm.
tak 1, max…
psal sem do velohanka a kamos meril u sebe a hlavove integrovane slozeni prida dole 0,5cm 1cm nahore plus podlozka,takze krk 12,5+1,5 je rovnych 14 a pochybuju ze 2,5cm me bude stacit
R7 má manželka na kole asi 3 týdny, brzdí kotoučem a je z ní nadšená.(návary na Včka jsou tam taky) Dá se dobře seřídit podle váhy bikera. Jediný problém dělá občas zamykání vidle z řidel, lanko se uvolňuje z toho bazmeku na řidlech a vidle zůstne zamčená. Dá se to ale rychle odstranit.Rozhodně tak jako Skareb max váha 75–80 kg, výš by bral asi raději Rebu.
diky moc, za tu cenu 6700 se opravdu da, jinak na ni budu mit kotouce m525, moje vaha 65kg takze myslim uplne v pohode
Dnes mi na 3 týždne novej R7 (Giant anthem 2) unikol počas jazdy náhle vzduch. Ako je to možné ?
ja bejt nekde zavrenej a este se tam mackat tak taky utecu… :-)
Unikl mi taky, vyměnil jsem ventilek
cauky nevi nekdo nakolik tudle vidlu foukat na jaky tlak? minimum maximum? nikde sem nenasel stranky a ani v navodu neni napsano podle vahy pribliznej tlak. diky moc
Povolený tlak tam uvedený je. Foukám zatím 110 PSI