• Darkson

tak koukám, že chrti budou mít další dilema…vidle o váze 1315 g, 30 mm nohy za 8000,–: http://www.progresscycle.cz/firma.asp?… co na ní říkáte?

0 0
    • McBlacky  

no myslím že scareb super s lockem za 6500kč je pořád lepší. Tohle je ffd a bez locku, těch 135gr mín zas taková bomba není. A modely s lockem nebo platinum s novým spv už jsou cenově někde jinde.

0 0
    • Martyss  

Až to bude na véčka, tak se můžem o něčem začít bavit:-)

0 0
    • Meesha  

Super se mi libi! Jestli je pravda co pisou, jak je to tuhy atd, tak to bude velkej kandidat na budouci vidli

0 0
    • enjoy  

to je dobry jak vsechny schodne vazej 1315g,to bude asi hodne platny udaj:-)). ale proc ne,at ji za me nekdo vyzkousi:-)

0 0
      • TinkTink  

No…a i kdyby ji za tebe nekdo vyzkousel, rekl Ti jak to funguje a ze to je dobry, tak tomu stejne neuveris a budes dal tvrdit, ze prave Tvuj Fox je nej, co? :)

0 0
        • enjoy  

no tak moje vanilla je opravdu nejlepsi,to je bez debaty:-),ale az mi nekdo rekne ze je je R7 tuzsi tak mu neuverim,to mas pravdu.

0 0
          • TinkTink  

Tuzsi…no jestli tadle vidle bude tak tuha jako Minute pri tedle hmotnosti, tak to bude hodne dostatecny…

A jestli je lepsi…doufam ze je…

0 0
            • enjoy  

pro nekoho lepsi urcite bude.uz jenom tou hmotnosti,ikdyby mela horsi chod a tuhost tak bude jiste pro nekoho lepsi:-)

0 0
              • TinkTink  

A ses si jistej, ze by jsi to ty poznal? :o)

0 0
                • enjoy  

nebud tak namyslenej cinku.

0 0
                  • TinkTink  

Ja nejsem namyslenej, ale ty jsi ji hned odsoudil :))…ja bych ji dal aspon sanci… :)

0 0
                    • enjoy  

ja ji odsoudil?ale to snad ne:-).jenom rikam ze tezko bude lepsi(ve vsem krome vahy) nez vanilla.muzu se mylit,me to na zadek asi neposadi:-). ps:kde ty casy jsou,kdyz vsichni(a ty taky:-)) odsuzovali manitou predem:-)

0 0
                      • TinkTink  

Bylo nebylo byl Manitou shit a Marzocchi vedla :)…FOX nevyrabel vidlice a PACE ani neexistovala :o)

No ale to odsouzeni tak vypadalo :o)

0 0
                        • enjoy  

nikde jsem ji neodsoudil a ze bude vanilla tuzsi jsem si naprosto jisty:-),o lepsim chodu(oproti vzduchovy vidli) jsem taky celkem presvedceny,tak­ze..?:-)

0 0
                          • enjoy  

takze je to uplne jedno protoze R7 je o vic jak pul kila lehci a to staci:-)

0 0
                            • lubos  

Jenom jestli skutecne bude tolik vazit a neni vaha bez sloupku :)

0 0
                            • JMT  

moje vanilla 130mm vazi 1700g (vazeno na dig vaze) r7 100mm vazi 1560 g (vazeno v cykloservisu)

0 0
                              • jecnak  

Hm, tim padem se poohlednu radsi u RockShoxu. Sice to bude 60g navic, ale dobre investovanejch.

0 0
                                • JMT  

doufam ze budu mit r7 co nejdriv, tak ti ji hned zvazim

0 0
    • bikemanx  

mám políčeno na supera s LO

0 0
      • Meesha  

tak tak. Hlavne po tom, co sem videl, ze na ni mela Terezka lockout z Rockshoxu a ne ten humus od Manitou.

0 0
        • Meesha  

resp. mela to na Skarebu, ale na R7 by taky nemel bejt problem

0 0
    • cabbage  

1315g by mela vazit jen ta nejlepsi s SPV snap, takze zehleni bych se u ni nedockal…mozna az nekdy v budoucnosti budu stavet chrtiho „hardtejla“:)

0 0
      • jecnak  

To spis „fullharda“. Podle me ma i chrti vidle zehlit, ale ma bejt dot progresivni, aby se nehoupala a nenorila moc do zdvihu ve sjezdu.Tzn pohodli takovy, ze vyzobe maly nerovnosti, ale s velkejma si uz musi jezdec poradit jak umi.

0 0
      • jecnak  

Tak realna vaha R7 Platinum je 1445 (krk cca 220). Bez komentare.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.