tak koukám, že chrti budou mít další dilema…vidle o váze 1315 g, 30 mm nohy za 8000,–: http://www.progresscycle.cz/firma.asp?… co na ní říkáte?
tak koukám, že chrti budou mít další dilema…vidle o váze 1315 g, 30 mm nohy za 8000,–: http://www.progresscycle.cz/firma.asp?… co na ní říkáte?
no myslím že scareb super s lockem za 6500kč je pořád lepší. Tohle je ffd a bez locku, těch 135gr mín zas taková bomba není. A modely s lockem nebo platinum s novým spv už jsou cenově někde jinde.
R7 by ale oproti skarebovi mela vydrzet vic
by mě zajímalo kde si viděl toho Skareba za tu cenu.
Až to bude na véčka, tak se můžem o něčem začít bavit:-)
Nevim jestli bude v prodeji, ale Ralf Naef měl na Pražkých schodech R7 s véčkama.
a Hermida měl snad kotouče??
zatím to není nikde napsano, ale dovozce tvrdí (ptal jsem se ho), že nebude na V-braky volně ke koupi, pouze oem na kola bude i na Vecka:-(
Hermida mel skareba
jo to je fakt na ¨schodech jo, ale na SP ne-e:-)
sem teda este nevidel. Z meridy sem videl R7 jen u Naefa, ostatni meli skareby.
nemohl jsem to najít, ale nakonec…)
Ok, mas pravdu! :-) Ja hledal taky vsude a nenasel…
Co je to za manicku:)
Mno ta merida na poslednim obrazku by mi nevadila..
Super se mi libi! Jestli je pravda co pisou, jak je to tuhy atd, tak to bude velkej kandidat na budouci vidli
to je dobry jak vsechny schodne vazej 1315g,to bude asi hodne platny udaj:-)). ale proc ne,at ji za me nekdo vyzkousi:-)
No…a i kdyby ji za tebe nekdo vyzkousel, rekl Ti jak to funguje a ze to je dobry, tak tomu stejne neuveris a budes dal tvrdit, ze prave Tvuj Fox je nej, co? :)
no tak moje vanilla je opravdu nejlepsi,to je bez debaty:-),ale az mi nekdo rekne ze je je R7 tuzsi tak mu neuverim,to mas pravdu.
Tuzsi…no jestli tadle vidle bude tak tuha jako Minute pri tedle hmotnosti, tak to bude hodne dostatecny…
A jestli je lepsi…doufam ze je…
pro nekoho lepsi urcite bude.uz jenom tou hmotnosti,ikdyby mela horsi chod a tuhost tak bude jiste pro nekoho lepsi:-)
A ses si jistej, ze by jsi to ty poznal? :o)
nebud tak namyslenej cinku.
Ja nejsem namyslenej, ale ty jsi ji hned odsoudil :))…ja bych ji dal aspon sanci… :)
ja ji odsoudil?ale to snad ne:-).jenom rikam ze tezko bude lepsi(ve vsem krome vahy) nez vanilla.muzu se mylit,me to na zadek asi neposadi:-). ps:kde ty casy jsou,kdyz vsichni(a ty taky:-)) odsuzovali manitou predem:-)
Bylo nebylo byl Manitou shit a Marzocchi vedla :)…FOX nevyrabel vidlice a PACE ani neexistovala :o)
No ale to odsouzeni tak vypadalo :o)
nikde jsem ji neodsoudil a ze bude vanilla tuzsi jsem si naprosto jisty:-),o lepsim chodu(oproti vzduchovy vidli) jsem taky celkem presvedceny,takze..?:-)
takze je to uplne jedno protoze R7 je o vic jak pul kila lehci a to staci:-)
Jenom jestli skutecne bude tolik vazit a neni vaha bez sloupku :)
moje vanilla 130mm vazi 1700g (vazeno na dig vaze) r7 100mm vazi 1560 g (vazeno v cykloservisu)
Hm, tim padem se poohlednu radsi u RockShoxu. Sice to bude 60g navic, ale dobre investovanejch.
doufam ze budu mit r7 co nejdriv, tak ti ji hned zvazim
mám políčeno na supera s LO
tak tak. Hlavne po tom, co sem videl, ze na ni mela Terezka lockout z Rockshoxu a ne ten humus od Manitou.
resp. mela to na Skarebu, ale na R7 by taky nemel bejt problem
1315g by mela vazit jen ta nejlepsi s SPV snap, takze zehleni bych se u ni nedockal…mozna az nekdy v budoucnosti budu stavet chrtiho „hardtejla“:)
To spis „fullharda“. Podle me ma i chrti vidle zehlit, ale ma bejt dot progresivni, aby se nehoupala a nenorila moc do zdvihu ve sjezdu.Tzn pohodli takovy, ze vyzobe maly nerovnosti, ale s velkejma si uz musi jezdec poradit jak umi.
Tak realna vaha R7 Platinum je 1445 (krk cca 220). Bez komentare.
jen by měl zajímalo jak to bude s těma véčkama..
no casem je nahradej kotouce;). ale jestli myslis vidli tak ta je podporuje.
ha ha
Nechapu, jako jestli budou? Jasne, todle je napr bike jednoho bikera z Rakouska: http://weightweenies.starbike.com/…download.php?…
hezky no ale rek bych, ze je tam spis OEM vidle, a Manitou vyhový výrobcum ze… to samy je na meride Carbone team 06;)
Vzhledem k tomu, ze Scott Scale v nabidce s R7 neni, tak to bud neni OEM nebo je, ale je kupovana.