Chci se jenom zeptat jestli je kolo Merida MATTS SPEED-D za 22.000 solidní nákup, nebo se mám za tu cenu podívat po nešem jiným? Díky za názory
Chci se jenom zeptat jestli je kolo Merida MATTS SPEED-D za 22.000 solidní nákup, nebo se mám za tu cenu podívat po nešem jiným? Díky za názory
Já myslim, že je to dobrá cena, a že za ty peníze nic lepšího novýho neseženeš.
jakej rocnik? Ja za to dal loni 26k
je to model 2005. Jses s tim spokojenej?
bez problemu. Slaby clanek je akorat ta vidlice. Osobne s ni zatim problem nemam, ale vetsinou jsou strasne tvrde. Jestli muzes, tak ji nech vymenit. Jinak dobrej ram a brzdy funguji jak maji. Zbytek stejne casem obmenis.
…ted me jeste napada, ze 2005 uz by mela mit jinou vidli
Kotouče jsou v téhle cenové kategorii nesmysl. Zas o tolik lepší proti véčkům nebudou, a té hmotnosti navíc… Co tohle? http://www.progresscycle.cz/firma.asp?… Trochu připlatíš a máš Ravo Racing XC; Nebo kola Spyder/Superior na www.koloshop.cz za tu cenu také mnohem více.
s tema brzdama jsi jezdil, nebo je to zas jenom takovy vykrik zarputilych veckaru?
já mám to samé akorát jsem ho kupoval minulý rok taky za 26 000
pokial je to urcite Matts Speed-D tak je to dobra cena, dostanes vlastne hydraulicke brzdy za dara, pretoza cena ktoru pises je pre Matts Speed-V. Ja mam minulorocny model, a poviem len tolko, ye vidla je na prd, na komponenty IKE sa da zvyknut. Inak ram je vyborny, komponenty 2005 su lepsie ako 2004.
Tak díky za názory, asi si ho půjdu příští týden koupit a potom napíšu jestli se na tom dobře jede atp.
a nevydrzis mesiac? to uz zacnu jesenne vypredaje a usetris zhruba 25%…
tohle uz je vyprodej a puvodne to stalo 27500 a ted je to za 22000. tak to radši vezmu teď nebo později už nebude vůbec