Ahoj bikeři, chci si koupit nový bike a uvažuju hodně o MERIDĚ Matts Speed s rámem MHR-D4-Hydra Sport Alloy-Singl + vidle Marzocchi MX Comp Coil 105 a nebo MX Comp 105. Co myslíte, je to dobrá volba? a jakou vidli?
Ahoj bikeři, chci si koupit nový bike a uvažuju hodně o MERIDĚ Matts Speed s rámem MHR-D4-Hydra Sport Alloy-Singl + vidle Marzocchi MX Comp Coil 105 a nebo MX Comp 105. Co myslíte, je to dobrá volba? a jakou vidli?
pockat.. ja myslela ze MX COMP je nazev jednoho typu vidle a pak je jeshte jeho podrobnejshi rozlisheni na MX Comp Coil (pruzina) a MX Comp Air (vzduch)…
Jak vidis, tak si myslela spatne :))) Myslet totiz znamena hovno vedet :)
Ted jen doufam, ze jsem tam dal dost smajliku. Tak jeste par. :))) :) :)) :)
Jo, uz jsem si myslela, ze bude boj :)))) Tak pockej, ne vazne… jak to je?
Jaa bych rek ze to tak je. Treba na MTBR maj zvlast comp air a comp coil.
I kdyz je mozny ze MX comp – vzduch
|_____ MX comp coil
Ahoj Otaku!!! :) Covece. Ten tvuj popis nechapu, ale coz, nebudu se v tom rejpat, ja vim co mam ja a to mi staci :)))
tim sem myslel ze zakladni verze je vzuchova, kdyz je tam peero tak se pise comp coil.
Tak ja ti zamotam kebuli… jak dekodujesh vezri MX COMP Coil/Air 85mm :D
to je asi mysleny bud to nebo to ne? primo u nich je to zvlast http://marzocchi.com/…SPAForks.asp?… Me by zase zajimalo,jestli ma MX PRO pruziny v obou nohach nebo jen jedny ?O_o
MX PRO je myslim totez co MX COMP jenom ma duralovy krk misto oceloveho. Je tim lehci a drazsi. Pokud jsem to dobre vycetl z webu M. No, kdyz ne, tak se nekdo najde, co mne opravi.
Btw, proc se to zvrhlo na debatu o M. vidlich ? Vzdyt puvodni thread se jmenuje „Merida“ … :O
to se mi nezda viz. MX Comp ETA: Spring type Air – Longer negative coil spring MX Pro ETA: Coil springs External air preload w/o adapter
springs – mnozny cislo, takze IMHO 2, ale kam jde vzduch v tom pripade??
neco k dotazu: pokud jses chrt a zavodis vem vzduch, pokud ne vem pruzinu – je citlivejsi a tim padem pohodlnejsi. Vzduchova jde asi lip nastavit.
Tak vidli jste tu rozvedli hezky, ale o kole nebyla ani zmínka a taky nevím stále jakou vidli.
podle mě dobrá volba. akorát jsou vyprodané.
Tolik se o tom mluvilo az se to vyprodalo :-))
Hmm, tak i COMP ETA ma hlinikovej krk. Ale ma SSV, a PRO ma SSVF. Tak beru zpet.