Tak jsem koukal na nový modely. To je teda fakt špatenka jsem rád že jsem si koupil letos Crosway 8900 protože to co nabízej letos za osazení a ještě o litr dražší to je fakt peklo. Hlavně, že to má dual control…kam ten svět spěje.
Tak jsem koukal na nový modely. To je teda fakt špatenka jsem rád že jsem si koupil letos Crosway 8900 protože to co nabízej letos za osazení a ještě o litr dražší to je fakt peklo. Hlavně, že to má dual control…kam ten svět spěje.
no ja by som si pokojne nechal spatit svoj image novou meridou mission team carbon. ;-)
souhlas Carbon je krok dopředu jo mimochodem za 15000 XT přehazku to je fakt dobrý!!! A NA DC NENÍ NIC ŠPATNÝHO JEZDIM NA NICH A V POHODĚ, ALE NĚKDO JE PROSTĚ KONZERVATIVNÍ A DOKUD TO NEVYZKOUŠÍ TAK NA NĚ BUDE NADÁVAT!!!:O))) PS: Je jasný, že to všem nevyhovuje, ale měl by to každej vyzkoušet aby mohl soudit:)))
Jsi si přepnul Caps Lock,ne? Nebo jsi jen položil omilem druhou ruku na Shift:)
Ne to bylo úmyslný abych to zvýraznil nejsem :o)
Já mrkal na ceny silniček pro příští rok a byl jsem celkem zděšen. Tak to si asi nic nekoupim… Kámoš teď měl meridu s komplet Ultegrou a Ksyrii Equipe ze 33papírů, a model 2005 stojí 49000,–, ale zas má novou Ultegru, která se mi fakt líbí. No nic, tak zas asi nasednu na svého „šmejda“ i v r. 2005 a budu čekat dál.
No yo, ale není ta nová Merida náhodou na karbonovým rámu???
a nebyla ta stará na magneziovým rámu? Dva roky Merida bušila reklamní kampaní do cyklistů všech vyznání, že magnezium je budoucnost a takhle to dopadlo, rám je karbonový, kolo poněkud dražší a v přesvědčivých reklamách se dočteme, že je vlasně budoucnost v karbonu. Ještě, že jsem se nenechal zblbnout jejich příběhem, Merida never more, karbonový rám dnes dělá kde kdo.
Neee, je to blbost. Už jsem se koukal na modely 04 a 05 a ten rozdíl je v osazení… Oba topmodely hliníkový řady stojí těsně pod padesát tisíc.
Jo, myslel jsem Meridu v hliníku a Ultegrou, je za 49. Letos bylataky, ale dala se sehnat o 16tisíc levnějc i s Mavicama…
Loňskou Meridu (už jen velikost S)můžeš ještě koupit za 35800,– zde: www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…
Ale Ksyria Equipe, nijak zvláš? kvalitní kola nejsou. Je to nejlevnější řada u Mavicu.
A jinak počkej do příštího podzimu na slevy letošních modelů.
odkaz znova http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…
Nevi nekdo kde by se jeste modely Road 905, nebo 906 daly za podobne ceny sehnat? A pokud mozno ne velikost S
tam se jim porad neco vali…
Jenze asi ne za ty penize… Akcei Sleva 25% je U Tyrse, ale tam zrovna zadnou silnicku nemaji
zkus tam zavolat a zeptat se.. vetsinou tam nejaky slevy maji..
Co konkrétně ti připadá tak hrozný? Pokukuju po Special Edition Disc, ale nevim.