hrube tereni plaste pro crossove (28") kolo

12 nepřečtených
  • sorak

Cau, shanim uz nejakou dobu docela neuspesne nejaky vylozene tereni plaste pro 28" kola se sirsim behounem – daji se dostat cyklokrosove 700×30, ale to je dost tenka gumicka.. Jedine na co jsem narazil na netu (ale ne v obchodech) je Maxxis Wormdrive (28×1,6) a Ritchey Excavader (28×1,4), ty Wormdrive vypadaji docela k svetu, ale stred je docela hladky… Nevedel by nekdo o necem lepsim? Slysel jsem ze snad plaste pro 29" bika by mohli jit na 28" cross kolo, ale nevim co je na tom pravdy. Poradte prosim.

0 0
    • m.k.2  

Už se to tu řešilo: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… Pokud chceš balón, tak Schwalbe dělá krosovou verzi Little Alberta v šířce 2.1

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • sorak  

thread na ktery odkazujes jsem uz cetl a je malinko o necem jinem – on shanel neco do mirneho terenu, ja bych rad neco, co by zvladlo i poradny vyjezd rozbahnenym korytem… :-) BTW. ty Little Alberta ve vel. 28×2.1 by byly super, ale kde je sehnat??? na netu jsem narazil jen na 2 obchody, kde maji tyhle plaste a to ve velikosti 26", o nejake verzi 28" neni sebemensi zminka…

0 0
        • m.k.2  

Nejlepší bude zavolat přímo do Imexpa, třeba by ti ty Alberty poslali nebo si zjisti kde v tvém okolí prodávají Schwalbe a a? ti je objednají. Dej vědět jak jsi pořídil, brzy budu asi řešit stejný problém.

0 0
    • Žofka1  

V nabídce kola.segura.cz/schwal­be/prod.html nemá, ale v ceníku kola.segura.cz/schwal­be/cenik.xls. Druhý list, řádek 263, Black Jack 47–622.

0 0
      • Žofka1  

Promiň, ty hledáš jiný. Ale existovat by měly: http://www.schwalbe.com/index.pl?…

0 0
        • sorak  

jo, existuji, uz jsem nasel, ze je u nas dovazi Imexpo, ale to je velkoobchod a navic z Prahy, pro me je realne jeste neco v oblasti od Ostravy pres Olomouc po Jesenik… :-(

0 0
        • Milenius  

Ja tam dal Schwalbe Blackjack 700×47 a je to uplne jako horal, zda se mi to jako idealni stav – muzu si dat slicky a mam z toho skoro silnici a nebo tohle mam z toho MTB :) akorat to pak po silnici vubec nejede, ten odpor pneu je oproti ouzkym strasny http://www.schwalbe.com/index.pl?…

0 0
    • sorak  

co ty 29" kola? nevite jake maji rafky (jestli je to taky 622)?

0 0
      • fousac  

jo.. ale otazka je, jestli sirsi plast proleze vidlici a zadni stavbou..

0 0
        • sorak  

tam proleze v pohode, kontroloval jsem to – je tam cca 7cm mista, to je dost i na 2,1" balon… :-)

0 0
    • sorak  

tak jsem sehnal – dopisuju to sem pro pripad, ze by nekdo taky shanel… IRC ma plaste pro 29" palcova MTB kola a to nekolik typu – u nas se daji sehnat u firmy Zamo z Opavy, jsou ochotni to poslat i postou na treka spis ty 1,95" a poradne si zmerit kolik mista bude potreba a jestli to vyjde, ty gumy jsou nejen siroky ale i dost vysoky, ja jsem bral 2,1" protoze 1,95 nebyla a byly malinko problemy, zvlast, kdyz se to rozcentruje nebo praskne drat… :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.