Tak, sorry ze tu zase otravujem, ale prosim vas, co mam urobit aby som nafukal s pumpou novu dusu s galuskovym ventilom?…
P.S.ventil som pred nasadenim pumpy povolil :-)))
Tak, sorry ze tu zase otravujem, ale prosim vas, co mam urobit aby som nafukal s pumpou novu dusu s galuskovym ventilom?…
P.S.ventil som pred nasadenim pumpy povolil :-)))
jestli máš na pumpě nastavený galuskový ventilek a drží to, ale přitom nejde foukat tak máš špatně přiraženou pumpu k ventilku, buď málo nebo křivě a tím si to blokuješ, zkus to znovu určitě to musí jít občas se mi to stane když pospíchám
hmm.....snazim sa to drzat rovno a zastrcene to tiez snad mam.....no ale skusim este, dik za rady ;-)
no nechci te podcenovat, ale mimo sundani cepicky (vetsinou cerny plast) je nutne jeste vysroubovat jen castecne ten kovovy prostredek tak 1mm
a pokud sám nezapadne dovnitř tak ho zmáčkout
Ved som pisal ze ventil som povolil, tym som nemyslel tu ciapocku ale presne to co opisujes ty ;-)
Co máš za pumpu? S jinou duší to šlo?
Ano s inou ano, ale tiez bol na zaciatku problem al kamos to nejak rozchodil :-)
Zmáčkni duši ze stran, aby se spodek odlepil od ventilku a nafoukni pusou.
Prave o to sa teraz snazim ;-)
ZATLACIT.......booooooze som ja ale idiot, blbec neschpony, este si mi to aj napisal ze povolit a ZATLACIT…a ja som to zatlacil az teraz…uz to frciiii…diiiky chlapci za rady
A usty to jde ? Pokud ano, spatne pouzivas pumpu, nebo je spatna puma, nebo tak nejak :)
aha, ustami sa da nafuknut?…som si nemyslel ze to pojde, skusim ;-)
len trochu .. nez sa naplni, potom to zalezi na tom aku mas silu dychu :)
Ustami bez problemov, na aky tlak potrebujes. Ale iba podla kondicigramu. Instruktazne video : „Jachyme, hod ho do stroje“.
casto se mi tohle stava.. nafoukni tu dusi trosku pusou a pak pumpickou,pujde to.
skusim ;-)
a jde to pumpou s hadičkou?
pumpou to nie je ;-)