Zprvu sladké zdá se, však při použití zhořkne! Koupil jsem krásně vypadající koloběžku KOSTKA pro svého syna a radoval se, že může mít hezčí koloběžku, než jsem si mohl kdy pořídit já. Za totáče jen největší sekáči (což já jsem nebyl)drandili na „Německých koloběžkách“ s nafukovacími koly … a ještě největší prďárna byla sedačka a stojánek. Tak dále … doporučuji každému, kdo si tuto koloběžku koupí, aby počítal s tím, že tyto výrobky jsou osazeny naprosto nevhodnými brzdami „supermarketového“ typu, případně páka si s brzdičem nerozumí. Díky nevhodné kombinaci páky a brzdiče se brzda rozpadla. Kdo tedy nechcete, aby se vám na krásně vypadající koloběžce dítě zabilo, až vjede s nefunkční brzdou pod auto, okamžitě po koupi si nechte překontrolovat brzdy. Pokud to uděláte později, nemáte u výrobce šanci. Ačkoli jsem reklamoval závadu 1/2 roku po koupi, staví se KOSTKA k reklamacím svérázně. Poslal mi na dobírku „supermarketový brzdič“ a ještě si ho nechal zaplatit. TAKŽE POZOR! Ne všechno, co hezky vypadá, taky dobře funguje!