scháním představec a potřeboval bych trochu poradit s výběrem (plus třeba nejaké skušenosti) ideální by byl s úhlem nula stupňů a dlouhej co nejméně (tak tři až pět cm), dále by mněl být kvalitní a ne moc drahý (max do 1000,–)dik
scháním představec a potřeboval bych trochu poradit s výběrem (plus třeba nejaké skušenosti) ideální by byl s úhlem nula stupňů a dlouhej co nejméně (tak tři až pět cm), dále by mněl být kvalitní a ne moc drahý (max do 1000,–)dik
No dobry do litru by mel byt urcite frezovany…trosku lip v nem drzi zavity nez v odlitku…zajimavy jsou Amoeby a Pointy…a pak fura ruznych znacek s timtez – Taiwan…
Jo – a nekratsi jsem vozil 0mm a 0°. :))
A co treba Truvativ Hussefelt ? Vozim ctyrcentimetrovej a naprosta pohoda …
Vzal bych radsi nejakej frezovanej.
Zdar, zkus se podívat na net na představec krutor. nulovaj úhel, délka cca 4 cm, duralovej a docela masivní. cena byla před rokem 600 kč. není asi normálne v prodeji ve kšeftech, vyrábí ho ti borci co kolo Krutor. Barva : černej nebo červenej elox.
Moc jsem nehledal, ale na Krutoru je predstavec primo na korunce a ma delku 46mm. Design nic moc a cena tak do 200Kc. Ja vim, ze vyrobni naklady v Cechach jsou vyssi, ale za 290Kc uz sezenes daleko zdarilejsi kousky.
no tak to já myslím asi jinej. ale je to taky 100% krutor. ten co maj na kole je na dvojbrejli, ten co má kamoš tak je na klasickou vidlu.
Nejakej link by byl? Zajimalo by :)
sorry beru zpět…až teď čumim na to datum,pardoón,pardón
2padlista he he he,to je krapet minulost,a kde jsi vzal tu cenu fakt netušim
Ja vozim frezovanej Pazzaz za 590Kc uhel asi 5st. a delka 50mm. Pak jeste kostku od Exu 0st. 35mm. Tohle uz dela spousta firem. Jedna z prvnich byla Tioga, ten bude taky do litra. Me se libi Radiator od polskych NorthShore Extreme. Co neco od F.U.N.N to jsou hezky kousky a nejsou moc drahy.
Obnovil jsem toto vlakno, protoze bych se potreboval zeptat jestli se da kratkej predstavec (max 3 cm) pro normalni (malej, neoversize) prumer riditek sehnat pod 500 Kc (klidne i pouzitej jestli nekdo mate plonkovej). Pripadne jestli ma nekdo zkusenost s punkovym Krutorem (ktery mam jako alternativu pokud bych nesehnal levnej) ?
Páni. Cely tri milimetry volnosti ve vyberu jsi nam nechal :) Jeste, ze jsi to svazal tou cenou. To se výběr zúží :)
Co jaky 3 mm ? BTW koukam, ze nebyl moc dobrej napad vytahovat stare vlakno na svetlo bozi, i kdyz tu bylo jen par prispevku lidi to spletlo. Tak to pardon.
(25,4 + 28,6)/2 = 27. 30 – 27 = 3
Jo aha matematika, tu uz taky neumim. Ale ciste teoreticky se mouzou trubky riditek a sloupku vidlice prekryvat. Treba TinkTink pise, ze mel 0 dlouhej predstavec. Nebo muze vest predstavec na druhou stranu a mit minusovou delku :o) No nic pochopil jsem to tak, ze kostky zacinaj s cenou u 1000 Kc.
Prekryvat se sice muze, ale u kostky bych chtel videt to provedeni… no mozna ani nechtel :)
Nekolik tipu (typu). Treba si vyberes: www.dookie.cz/…edstavec-dh/?… www.dookie.cz/…edstavec-fr/?… www.dookie.cz/…-dabomb-dax/?… www.dookie.cz/…v-hussefelt/?…
Presne ten prvni tu mam na prodej :o))))…
Diky, tenhle shop neznam.