Mam na nich najeto neco pres 5tisic a prijde mi ze odchazi lozisko v pravem pedalu, mate podobne zkusenosti?
Mam na nich najeto neco pres 5tisic a prijde mi ze odchazi lozisko v pravem pedalu, mate podobne zkusenosti?
Jak odchází, měl jsi to rozdělané, nebo jen vakl.Mě se po nějaké době povolity a trochu cvakali oba.Sem to rozdělal, promazal a dotáhl.A zase je vše OK. Vevnitř byly jako nové.Ale km nepočítám.
kdyz si do toho stoupnu tak to cvaka pri slapani, protaceni bez zateze jde normalne a bez zjistitelneho poskozeni. Asi to teda rozeberu..
jo to mi to taky dělalo, vono si to trochu vše sedne, chce to pak dotáhnout,Navíc po koupi, se mi jeden takhle povolil docela rychle, výrobce tan neměl proti sobě pořádně zataženoé ty 2 matky, tak se to povolilo. Takhle to vypadá vevnitř http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?…
nemam ten specialni klic, doufam ze to pujde sikovkama..
S tema sikovkama opatrne. Kdyz to bude zazrane je lepsi se v tom nehrabat a smirit se s vuli, nez uthnout ten plastovy prstenec jako se to kdysi povedlo me.
No mi se to povedlo taky, nevis co s tim? Jestli to jeste nekdy pujde rozebrat?
Me se to uz rozebrat nepovedlo :(
Mě cvakaly po tisíci kilometech. Po rozebrání jsem zjistil spinu pod tesnenim. Po vyčištění a promazání vazelínou to necvaká. Mám na nich najeto kolem 6000 km.
Ano po 7tisic jsem je dal pryc/loziska.Moje prvni pedaly uzily jsi sve.Ale pritelkyne je ma dodnes a vse v poradku.Ma najeto na nich tak 8tisic.
Ano, konusové pedály od Shimana to tak dělají (i M540 i M959). Lehké dotažení a před tím namazat tomu pomůže.
Jsou bezproblémů a s promazáním a dotažením se musí počítat, pak jedou zase parádně dál. Asi nejlepší co se dá ted kolem tisícovky koupit;)
i za 770,–
ja jsem zvladnul na techto pedalech 16 500 km (vse na silnicce mozna to je tim cha) ale je pravda ze jsou uz dost vykloktany ale v nouzi se na nich jet da,
sikovky nebrat! Mne se teda neutrh cely prstenec, ale „jen“ se sežvejkly ty zuby. Nakonec jsem to ale rozdělal, po „opravě“ zubů. Ten klíč se mi nepovedlo sehnat, s pedálama jsem ho nedostal, v „kolárně“ maj jen jeden, ale půjčili mi ho. Máme doma nějaký tmel, když vzpomenu, kouknu na název, dvousložkový v tubě, ty dvě složky nejsou zvláš?, vypadá to jak plněný párek. Po prohnětení se to aktivuje. To servané ozubení jsem očistil, odmastil, dal do toho klíče a natemoval do mezer, kde měly být zuby. Jen je třeba klíč buď vymastit, nebo oddělit nějakou folií (já vzal primerosku, skvěle se osvědčila!:-) ), aby se to nestmelilo dohromady. Ten tmel po vytvrzení (tvrdý je tak za 10minut, po nich jsem to vyndal a nechal ještě tak3hoďky uzrát) je dobře brousitelný, drobné nálitky jsem ubrousil a pak v pohodě rozdělal, zuby drží OK.