Nazdar, viete niekto vysvetlit nejake vyhody paralelogramovych prednych odpruzenych vidlic? Je celkom zaujimave, ze vsetky motorky na ploche drahy ich jazdia.. Mna nic konkretne nenapada..
Nazdar, viete niekto vysvetlit nejake vyhody paralelogramovych prednych odpruzenych vidlic? Je celkom zaujimave, ze vsetky motorky na ploche drahy ich jazdia.. Mna nic konkretne nenapada..
No parada … na plochej drahe by nejaku dvanastkilovu mrchu s 300mm zdvihu asi neuzivili … co takto mala potreba pruzenia a nizka hmotnost???
To je jasne, ze 300 je vela. Nizka hmotnost a zdvih asi nebude vysadopu iba paralelogramu, nie?
… tak to sa musis spytat plochodraznikov … ale ked sa pozries na tu motorku, tak je taka hnusna, ze ina vidla sa tam asi ani nehodi:-)))
A ze ty uz davno nemas nejakou paralelogramku? ;)
plochodrazna lobby sa ozvala?:-) … ja som s mojou blekou spokojny, hlavne, ze je cervena!!!:-) … a co sa tyka vzhladu mojho kolesa, ja som spokojny a co si myslia ostatni, je mi wurst;-)
… a Leftyna by tam asi tiez vyzerala divne:-)))
Nemajú náhodou nižšie ?ažisko? Neviem, iba tipujem.
Jeden známy mal AMP a nes?ažoval sa.Potom prešiel na Duke a až potom zistil že to vlastne ani nefungovalo.A čože, hádam ta Manitou omrzel?
paralelogramova vidla (USE) se narozdil od klasickych teleskopickych neponoruje pri brzdeni
Si myslim, ze tahle zrovna myslena nebyla a navic, tam to zpusobeje neco jineho. Btw. to neni ani paralelogram. A kontrukcne je to teleskop.
Tam bude něco o vidlicích. Už ho mám ve schránce, ale ještě jsem ho neviděl.
Urcite o paralelogramovych?
Přece píšu, že jsem ho ještě neviděl.
Kočička! Haf!