Mate o teto nove vidlici nekdo povedomost? Dnes odpoledne by mela prijit. Doufam, ze jsem neudelal blbost, ze jsem nevzal osvedeceny model 2005. Mate nekdo nejake informace?? PW
Mate o teto nove vidlici nekdo povedomost? Dnes odpoledne by mela prijit. Doufam, ze jsem neudelal blbost, ze jsem nevzal osvedeceny model 2005. Mate nekdo nejake informace?? PW
neptáš se trošičku pozdě? já když něco kupuju, tak se ptám předem…
Marzochy se tady řeší den co den… podívej se do historie…
Ty bys jednoho rozesmal.
aha:)
Taky nechápu, co je to za novou módu se ptát až když něco koupím:-/
v zásadě to bude skoro stejné jako model 2005 až na jinou korunku a nové nálepky. Já bych od toho nějakou výraznou změnu funkčnosti k lepšímu, nebo k horšímu nečekal…
A co spodni nohy? (treba)
já neřekl, že jsou stejné… jenom jsem je neuvedl…
No tak jiny uchyt brzdy muze byt docela zasadni zmena, ktera mu muze krapek zneprijemnit zivot.
já neřekl, že nemůže:)
napsals, ze neocekavas nejakou zasadni zmenu k lepsimu, nebo horsimu.
chlapci nechte toho slovíčkaření…
Ve Velu psali o zazitcich MX Pro ETA 2006 – pry totalne jiny chod nez u drivejsich verzi. Hladky a jemny uz od zacatku, jako by tam pry byla pruzina. Ze by tam dali Italove lepsi stiraky ?
Ted si uvedomuji, ze v MX Pro vlastne jedna pruzina je. Budu se muset mrknout, zda to nebyla cista MX Pro bez ETy.
A na pruzinovych byly horsi stiraky nez na vzduchovych? :)
Nee, ale prislo me, ze ty soucasne stiraky pridrhavaji (a to treba jak na pruzinovem Marathonu S, tak i na vzduchovkach – viz Pekacek). Na pohled je patrny rozdil smesi u Z3 z roku 2001 a Marathonu S 2003. Nevim, treba jen ten testovaci model 06 nechali dlouho v oleji :)
pouze odlehčena korunka. Ostatni stejne jako 2005. Nepatrne jiny design. Nutno dokoupit trmeny pro disk brzdy. PW
P.S. Takze spokojenost
trmeny?
Tak budes „prvni“ kdo ji vyzkousi a pak se podelis o zazitky aby ostatni neudelali stejnou blbost jako ty .. :)
S tim vyzkousenim prosim trochu trpelivosti. Ve ctvrtek jsem si „lehnul“ s kolem. Vysledek noha v sadre. Takze prvni test az za cca 4 týdny. PW
zklamal jsi naši důvěru, kterou jsme do tebe vkládali jako do testovacího jezdce:)
tak jaké jsou alespoň první pocity?
Gratulujem! Ako dlho po spolocnom „lahnuti“ ocakavate male bicykliky? Nech su to horske!
odkud jsi ji vlastne koupil takhle brzo?
7900,– muzu dodat se zarukou 2 roky ceska zaruka. v pripade zajmu emailem na info@espada-group.cz
PW
OK. Díky. Kdyžtak se ozvu.