Co si myslite o tehle vidlici? Marzocchi MX Comp 105mm. http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… Jake jsou jeji vlastnosti atd.? Budu vdecny za vsechny prispevky. Dik
Co si myslite o tehle vidlici? Marzocchi MX Comp 105mm. http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… Jake jsou jeji vlastnosti atd.? Budu vdecny za vsechny prispevky. Dik
Už se tady ta vidle několikrát probírala. Dej vyhledávat příspěvky „Vidlice“ nebo „Vidle“ a najdeš to. Pokud si vzpomínám co jsem zde o ní četl, tak že je velice bitelná, taky je kvůli tomu trochu těžší a je nenáročná na údržbu a spolehlivá. Připomínky byly akorát na citlivost žehlit malé nerovnosti. Pokud to vadí tak v tom případě se doporučuje MX Comp Coil, která je však dražší.Sám jsem na té vidli nejel, pouze tlumočím co jsem zde četl. Osobně se mi tenhle bomber zamlouvá, ale uvažuju spíš na Coil verzi.
Dováží se k nám MX Comp Coil se zdvihem 85mm ?, na netu jsem viděl jenom se zdvihem 105 mm a to by asi ten muj rám docela nakoplo . Dík D.
Jestli se dováží netuším, ale na webu jsem to taky nikde neviděl. Možná verze 04 má jenom 105mm.
Prý existuje nějaký kit, který změní zdvih na 85 mm. Ale co to stojí a jak to funguje nevím.
neměl jsem tedy rozdělanou mx comp vidlu ale pokud je to vzduchovka tak by stačilo dát pod negativní pružinu nějaký umělohmotný nebo gumový náleček 2cm vysoký a měl by ten zdvih ořezat v pohodě a zároveň zkrátit vidlu.Foukal by méně vzduchu ale na stejný tlak jako před úpravou a v pohodě.
Verze coil je pružinová. Tak by se tam asi musely vrazit kratší pružiny.
a sorry já mrknul na první příspěvek tohoto threadu a tam byl odkaz na vzduchovou.
Jj, takhle to funguje u starsi verze, MXC z roku 2002 (zdvih 100mm). A kdybych mel jine negativni pruziny, tak bych ten zdvih jejich vymenou i zvednul plus zcitlivel zacatek.
celkem v pohodě, fakt je že netlumí nenší nerovnosti(přechod z elastomeru), potřebuje tak 200 km na záběh, pak se rozchodí a zjmení chod, sranda je poslouchat šplouchání oleje :), jinak údržba akorát to stírání prachu, jinak pohoda, akorát ve mě pořád budí nedůvěru to odlehčení v korunce
Taky by jsi nejradsi vzal vrtacku a jeste ty diry zvetsil? aspon ze mam zastani :)
no po lefty by přišla od m revoluční nothing, kolo by se drželo rukama :)
:o)))…nebo vymenit korunku za provazek :o))
A co odpilit jednu nohu. Takhle ma stejne obe nohy stejne. Pak nejak posilit upinani a korunku a hned je pulkilo dolu :o)
mám 65Kg, authora traction a dneska po šutrech od průměru 5cm po vystupující břidličnaté špičáky 53,5km/h. V pohodě to stíhá všechno brát. Kup ji.