máte někdo zkušenosti s reklamacema u Duratecu ???
máte někdo zkušenosti s reklamacema u Duratecu ???
Ty mas s DURATECem nejaky problemy?
Jo, objevili se mi prasklinky okolo spoje horni ramovy trubky a sedlovy trubky, a to mam sedlovku zasunutou dost…
Odnes to do obchodu, kdes ho koupil a tam se o to postaraj… nedostaneš novej, zavařej ho a zabrousej a daj mu novej lak…
jo, to udelam, to by stacilo, hodim to do toho jejich centra,ja jen jestli s tim uz nekdo nema zkusenosti, dikas za info
tvrdi 5 let zaruka na ram…
no a sem hoď nějakou fotku jak to vypadá…
Vím jak duratec řeší reklamace… nedává nový rámy, páč je to moc drahý, ale ta oprave bude provedná fakt dobře. Viděl jsem jejich rám, co přišel z reklamace a myslel jsem si že je novej :-)
me prijde ze vzhledem k cene ramu by mohli teda davat novy ikdyz uznavam ze to neni tuctovka..
No, urcite to reklamuj, ale mam takovej pocit, ze to akorat popraskal lak. Ja jsem mel na bejvalyl kole (ram FORT) prasklinky skoro pocely sedlovy trubce (vzdy takovej klrouzek po celym obvodu). Nemel bych z toho strach, ale na lak je zaruka taky, tak proc ji nevyuzit…
ted zrovna mi prisel reklamovanej dva roky starej sonix,prasknul pod hlavou.trvalo jim to 14 dni,a z ramu zbyla puvodni jenom sedlova trubka.nejdriv sem myslel,ze vymenili jenom hlavni trubku,ale pak sem si vsim ze sou novy patky,pac vymackani od naby bylo fuc.(obrouseny to nebylo:)) moc sem rozsah opravy nepochopil ale nestezuju si:)).i mi vymenili vnitrni vedeni lanek,takze max.spokojenost.takze po zkusenostech z vlastnostma ramu,i s resenim problemu,co se stavaj se vsema znackama,zustanu u DC hodne dlouho.nejvic me dostalo ze se vubec nekroutili to jako reklamaci uznat,skoro se spis omlouvali ze se to vubec stalo.coz se v dnesni dobe moc nevidi.