Nechci vypadat za úplnýho hňupa ale snažil jsem se rozpojit rychlospojku a nepodařilo se mi to ani rychle ani pomalu, není někde nějaké schéma
Nechci vypadat za úplnýho hňupa ale snažil jsem se rozpojit rychlospojku a nepodařilo se mi to ani rychle ani pomalu, není někde nějaké schéma
Hlavne s citom. Bozky, jemne cmulat v puse, olyzovat jazykom.
A ked bude povolna, tak stlacit a pritiahnutim uvolnit. Presne ako podprsenku :)
je fakt, že s podprsenkama mám taky problémy
vies ako to robi moja frajerka, ta si ju najprv zapne na bruchu a potom otoci a vytiahne hore, vcelku iiizy:-) … a s rozopinanim tiez nema problema, to sa zvlada jednou rukou:-)))
moje přítelkyně jí taky rozepíná bez problémů, zkusím jí poštvat na tu rychlospojku
Tou retazou sa ale dobre zaspini na bruchu a na prsiach, to ti nevadi? :))
s tym rozopinanim som myslel seba:-)))
Tak nevim…co se týče tohoto způsobu nasazování prsenky to je přece uplně normální. Teda aspoň já neznám lepší styl. :o))
vsak jasan, musel som ale info poskytnut dalej, lebo ludia s nasadzovanim maju problemy:-)))
si hodný. :o))
prave proto jsem je prestal nosit
ze som si nevsimol!?
Kleštěma napříč, t.j. tlačit destičky proti sobě.
jenom ten článek zmáčknu kleštěma a vycvakne se to?
Ano, ale napříč tak, aby čelist kombinaček tlačila jen na jednu destičku. Není někde obrázek?
Vyhodit a ponýtovat.
Mě jde rozebrat rukou. Oba konce stisknu k sobě mezi palcem a ukazováčkem a v tom stisknutým stavu to posunu k sobě – jde to úplně v pohodě. Jo řetěz mám SRAM.
JJ presne tak… de to uplne snadno…
Jde snadno rukou, ale je třeba minutku před rozebráním prostříknout nějakým WD nebo TF aby se uvolnila.
Já jezdím výhradně s rychlospojkou a už bych neměnil.Když sundavám řetěz k údržbě,tak musím rychlospojku vyčistit benzínem/štětcem/abych dostal všechen bordel z ovalných děr pro čepy.To same při montáži,důkladné vyčištění dosedacích ploch.Rozebrání provádím jen prstama,když je čistá jde to samo.Žádné násilí,ani konbinačky.Zatím se ještě žádná sama nerozepla/25 000km/.
jj souhlas. a de sunadat rukama ikdyz neni ocistena.