Ked uz sa tu tak venujeme Macocham :) unika mi vzduch z nej. Skusal som pod vodu, vymenil som ventilky. Teraz ostava uz len cez vrchne zavity? Alebo to moze unikat este inokade (spodom)? Dakujem za rady!
Ked uz sa tu tak venujeme Macocham :) unika mi vzduch z nej. Skusal som pod vodu, vymenil som ventilky. Teraz ostava uz len cez vrchne zavity? Alebo to moze unikat este inokade (spodom)? Dakujem za rady!
Spodem by ti utíkal olej. Tipuju vrch. To ti utíká z obou nohou? Jo a já myslel že jezdíš pevnou :-)
jak to, ze z dokonalej vidlice unika vzduch?;-)
Ved to nie je pevna :) Olej ma vacsiu hustotu, tak by som povedal, ze by teoreticky mohol aj spodom. Unika z obidvoch noh, napadlo ma ci nie cez spoj vo vonkajsich nohach. Je tam taky gumovy kruzok po obvode, na urovni brzd. Tam ci to nahodou nie je spajane.
No muze unikat bud timhle spojem,ventilkama nebo i spodem.Vidle je delana takovym zajimavym zpusobem,ve vnitrnich nohach je olej a tlumici ventil a ve vnejsich je nafoukanej vzduch.Takze olej nahore a vzduch dole.
No ja ti nevim. A cim potom za vidlice maze?
No je pravda ze to tam namazany olejem je,takze kdyby to utikalo spodem,olej by tam prolinal taky.Ale spis to bude utikat nekde jinde,protoze tam dole jsou dva o-krouzky za sebou.
Ak to unika v tom spoji, tak som nahraty. Aj tak dakujem!
cez zavity moze unikat, neviem ako v tejto, v mojej je tam este aj gumove tesnenie. Ak to je poskodene, tak moze byt problem.
Mam tam tiez navrchu tesnenia.
spodom by si ale mal zaolejovany, ak by tade nieco unikalo.
Džez nade vše!