Prosim poradte..Ktera vidle je lepsi?? Manitou BLACK Super RTWD, nebo Marzocchi MX comp eta 105.
Prosim poradte..Ktera vidle je lepsi?? Manitou BLACK Super RTWD, nebo Marzocchi MX comp eta 105.
Už vidím ty rejpavý poznámky (mrkni na desatero) :). Třeba namátkou jsem našel toto www.bike-forum.cz/…0/forum.html#…
dokonalejsi otazku na flame sis nemohl vymyslet :-)
Na ,to, ze uz tu nejakou chvili jsi, bys si mohl pocinat rozumneji;-)
REBA…:-)
REBA!
a což takhle…
…třeba REBA?
upravený Suntour
Na co lepsi?
na kolo
On myslel, co uživatel jezdí.
Většinou dres rock machine, a blikačku na řídítkách…:)
vazne? by jeden nerek co? :)
Asi cykloros a cyklotrial? Aspon podle kola bych to tak nejak typnul. :)
popravde,nevim.. nevim ktera z nich by se ke tvymu kolu lip hodila.obe mas to samy,stejna tuhost..,obe pruzi a tlumi.. vyber si a pak kup REBU:-D
Když tady tolik chválíte tu REBU, můžete změřit velikost vidlice od středu osičky po hlavové složení? Ještě napište jaký zdvih byl na vidlici nastaven. Díky
kdyz uz se ptas, tak zauvazuj, jestli se to tu nahodou neresilo(dneska asi ne, ale predevcirem urcite;)
myslim ze tohle uz tu parkrat bylo..
A proč by to měl někdo měřit, když tyhle informace jsou ke stažení na stránkách RS?
no tak, si to mel najit v historii a ty mu to takhle zjednodusujes..;)
Právěže jsem to na stránkách RS nenašel.
a odkaz na bikeforu?;))
cca 47cm pri 10cm zdvihu u Reby Team
Jasně že maruna je lepší
si to nejak zkomolil. melo tam byt: Jasně že marihuana je lepši.
konecne neco rozumnýho…
i love you MaryJane:)
podle pomeru vaha/zivotnost je jednoznacne nejlepsi pevna.
pokud jsem si vsim, tak tu neni ani jedna poradna odpoved :-/ to je uroven!
akurat wroum sa trafil
Se nediv, když položil takový dotaz (a to už je tu registrovaný téměř dva roky). Myslím, že se ho pár z nás snažilo postrčit správným směrem. Zdá se ale, že už ho to nezajímá, pročež jeho otázku chápu spíš jako test chování domorodců.
kdo se na hovno pta, ten se hovno dozvi.
Manitou Black. Je zavírací a jestli máš rád pohodlnou jízdu, tak je i pružinová. Změna zdvihu je bonus navíc. U tlimiče si navíc lehce můžeš nastavit aktivitu pro stlačení, takže další + do táhlých kopců. Odolnost je stejná jak u Marzocchi.
No to hlavne zalezi na tobe, zalezi, jestli chce dat prednost vzduchu, nebo pruzine a taky zauvazuj, ktera se ti vic libi:-)Jo a Black je o neco lehci..