• sportovni_biker

Zajímalo by me, jestli kdyz se sjizdi nejake lesni cesty nebo nerovnosti: pokud se postavite na pedaly, jestli mate uplne narovnate nohy, nebo je mate pokrcene

0 0
    • Biker jak Pes  

hmm, já bych řekl, že to ani s nataženýma nejde, to pěkně vymlel, jinak jezdím s pokrčenýma a pružím, aby to tolik neskákalo…

0 0
    • goofy  

Pokud mozno se na prvni vetshi nerovnosti (kamen. koren) odrazim a snazim se prelet cim jak nejvic dalshich… :o)

0 0
    • tjuren  

Nepasuju se na sjezdaře, ale myslím, že napnutý být nemůžou. Tlumí v kotníku, koleni a asi i v kyčli. Taky po drsným sjezdu je člověk zadýchanej jak kdyby jel do kopce. To nebude jen tak. Odpočne si člověk jen jdyž sedí na sedle, ale to ryskuje kopanec nebo defekt.

0 0
      • Lister  

taky jsem byl překvapený jak mi ve sjezdech vyletí tep nahoru, jsem myslel, že odpočívám, a ono houby :o)

0 0
      • JSt  

ja su zadychany, protoze jedu se zatajenym dechem a pak ho (dech) nemuzu popadnout :))

0 0
        • kamtcho  

V tom pripade si musis davat pozor aby ten zjazd nebol moc dlhy. To by si mohol v polke kopca kludne stratit vedomie :-)

0 0
          • pavelr  

Když si potřebuji jednou za rok potvrdit, že jsem sračka a připletu se k nějakýmu závodu, tak po delším rozbitým sjezdíku pravidelně dostávám v následujícím kopci křeče.

0 0
    • enjoy  

no jasny je ze trochu pokrceny.takhle od stolu se mi to tezko vybavuje jak vlastne:-).ale dulezity je ujasnit si jakou nohu mas vepredu,protoze ja treba s levou dopredu jdu pri jakymkoliv skocku do strany.. atd..

0 0
      • Meesha  

a este bez helmy :-D

0 0
        • enjoy  

no ja myslim ze to se mnou snad nebylo tak strasny..:-)

0 0
          • Meesha  

ne, bylo to v pohode, nic nerikam :-) Naopak obdivuju resp. divim se jak jezdis bez helmy! nedavam si to ani s helmou a bez ni bych se bal :-)

0 0
    • Lister  

Pokud jedu pomalu, tak v kolenou pěkně pokrčený, stehna tlačím k sobě a zapřu se jima o sedlo, pak se dá v pomalých technických úsecích s kolem mnohem líp manévrovat. V rychlý sjezdech se naopak snažím co nejvíc uvolnit pokrčím kolena i lokty a nechám kolo a? podemnou pěkne blbne :o)

0 0
    • Lance  

proc? rekni mi proc?

0 0
    • Tomcat  

Základní poučka ze školy DH , kterou psal Franta Mrázek okolo roku 96 v Peloton Bikebuletinu zněla, že základní pružící element je sám jezdec . Takže nějaký zdvihy vás nezachrání pokud na kole jste jako prkno. Pokud narovnáte nohy nemůžete nikdy pořádně reagovat na terén.

0 0
      • pali  

Velku vascisnu pobere bike jazdim fulla ,takze no problem.Na ht je to noha=tlmic ,ako pri lyzovani tak isto aj ruka telo musi pracovat nasmie klast odpor.

0 0
      • Luka  

Hele, kamos na 200/200 zdvizich obrubnik da aniz by poznal ze neco prejel… a fakt si sedi jak v kresilku, takze, myslim, ze to tlumeni na biku taky k necemu je.

0 0
        • wroum  

pruzeni a tlumeni hlavne zajistuje maximalni kontakt s povrchem a pro kolo 200/200 je obrubnik skutecne nepatrna prekazka. na 80/80 to bude uz neco jinyho.

0 0
        • Honzas  

se podivej, ze kdy ta poucka je… tehdy asi moc biku s 200/200 nebylo;-) a taky se sjizdely z myho pohledu strasny veci;-)

0 0
          • Luka  

amme doma jeste par zbytku techhle casaku a obcas se opravdu nasmeju.. tehdy prevratny odpruzeny vidlice, prevratny fully… opravdu vesele…

0 0
            • pepino  

"A v budoucnosti naši prapravnuci se na nás budou dívat z jejich novověku na náš středověk a budou říkat nonono-všimněte si jak jsem tolerantní"Konec citátu:-)

0 0
          • Pá-dlista1  

No kdyby jste vedeli, ze tenhle clovek si na jeste rozbitejsi trate, nez byly tenkrat, veme fulla s vidlici se zdvihem 130mm a jeste provokativne prohlasi, ze u nas jsou trate jednoduchy a ze vetsi zdvih nema smysl… asi byste mluvili jinak. Na tyhle teorii neco bude i kdyby byly zdvihy 50cm.

0 0
            • BoB  

Dlouhodobým průzkumem jsem zjistil, že 90% sportů včetně kuliček je v hlavě a v kolenou :-)))

0 0
              • Manas  

Spravne. Proto mam v kolenou vodu a v hlave vzduch. :-)

0 0
                • Tomcat  

ohnivou vodu ? :o)

0 0
                  • Manas  

tu mam v zaludku. Po vcerejsku je ale spis zaludek na vode … desny. Uz nikdy nebudu pit vodku :-)

0 0
                    • martinez  

vodka je sviňa… piješ,piješ a najednou se probudíš doma a nevíš jak jses tam dostal:-)

0 0
                      •  

to zas takova svina neni, kdyz ses probudil u sebe doma, to dokaze i jiny piti :-)

0 0
                      • Manas  

Lepsi je, to se mi nastesti stalo jenom jednou, ze: pijes, pijes, pijes v Praze, a najednou rano ses v uplne cizim byte v Nymburce. Dodnes nevim jak sem se tam dostal. Kamaradka taky nevi :-)

0 0
    • wroum  

ja si stoupnu. napnu nohy i ruce a doufam ze to zdvihy poberou. na skocich to delam stejne – mam prece ty zdvihy a od toho ten full je!

:-P

0 0
    • Nodar  

nejlepší je slízt a při chůzi vedle kola nohy vždy střídavě pokrčit a narovnat :-)

0 0
      • Komi  

No jo, ale z prudkýho kopce dolů moc nohy nenarovnáš. Bys šel jak retard :-))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.