Dostal jsem skoro zdarma starsi vidlu RS ani nevim co je to presne za model priblizny rocnik 99-OO olej pruzina delam repas tak prosim poradte jaky olej do ni pouzit zejmena viskozitu.
Dostal jsem skoro zdarma starsi vidlu RS ani nevim co je to presne za model priblizny rocnik 99-OO olej pruzina delam repas tak prosim poradte jaky olej do ni pouzit zejmena viskozitu.
Ja sem do Jettky rok asi 2000 daval podle manualu 5
No to je ruzny – do Judyn bezne 10 az 15…
Tak tet si vybrat,jeste pro upresneni ta vidle byla na authorovi a byla puvodne zluta, ale asi tam naliju tu desitku tim snad nic nepokazim.
No tak to mohla bejt ta Judyna.Zluta byla myslim na modusovi rok 2000. Z netu jdou stahnout i mnaualy, ale uz ne ze stranek RS
Mohla by to byt stejna co mam ja zluta RS Judy XC rocnik 2000, jakykoliv tlumic. olej na motorkovy vidlice, nejlepsi se mi jevi ta 10w.
Stahl jsem si manualy a je to Judy 00 ,ale pisou tam o oleji 5W.
To by fakt mohla bejt ona, ale 5ka original mi tam prisla malo.
Potrebuji zaroven koupit olej do sve proslavene :-) Sun XC pro SL 2003 ta judyna je pro zenu tak by mi ta 5ka celkem vyhovovala. Nebo jeto fakt malo?
Zkus a uvidis :) Treba ti to tak bude vyhovovat. Uz je to letita vidle, uz si presne nepamatuju, ale myslim ze se mi zdalo ze moc netlumi. To jsem to porovnaval tenkrat se Z3 a Z5. Ja bych to risknul.
5w tam dava RS, mel jsem v ni tech 5w, pak 15w ted 7,5w a zda se mi, ze nejlepsi by mohlo byt neco mezi – 10w.
NEWITE nekdo kolik OLEJE mam nalejt do PSYLA sl 2001 ?? Mozna sem slepej, ale na netu sem vubec nic nenasel !!!
diky
Taky jsem se ustálil na 7,5w – ale na zimákovi, do teplot pod 5st. Přes léto bude 10w docela OK. (Zdvih 100mm, žluté pružiny uvnitř, váha jezdce 80kg)
Tak to trošku vykopnu.
Jakej olej mám dát do noh a kolik u staryho sida s 30mm? nohama? Nemůžu nikdě nic pořádnyho najít.
myslíš zespodu na mazání?
já dávám cokoli co teče a myslím, že to je úplně fuk. Kolik přesně ti neřeknu je to 1,5 injekční stříkačky u který si nemapatuju obsah :)
Vyčerpávající odpověď =)
Jeslti myslis SIDa s 28mm nohama, tak tam nepatri olej tlumici ale RedRum. Mrkni do manualu. Tyhle stary SIDy jsou na vymenu celkem komplikovany, cimz myslim, ze je treba se striktne drzet navodu, jinak pak nechodi spravne.
No jenže to nikde nemůžu najít. Ani u žitnyho, ani na stránkách sramu :-(