Sportu se věnuji opravdu aktivně přez dvacet let.V době komunistické to bylo velice jednoduché.Člověk jedl z doplňků pangamin,někdo si píchal céčko,nebo B12 atd. S otevřením trhu jsem postupně vyzkoušel snad všechny možné doplňky včetně iontaku.Něco s větším úspěchem – to znamená,že jsem účinek pocítil během výkonu,nebo při regeneraci,některé bez zjevného účinku. Až jsem objevil opravdovou bombu.Vylisuji si z hlávkového salátu asi tak pulitr š?ávy a tu si dám před jízdou.Zcela neuvěřitelně se tím posune zakyselení nohou.Prostě a jasně ty nohy Vám nevytvrdnou,nepálej.Salát obsahuje velké množství železa,hořčíku,fosforu a křemíku- ze všeho co jsem kdy jedl toto opravdu funguje.Než někdo zareagujete na tento příspěvek,nejdříve si to ozkoušejte na vlasní kůži.Jinak sebou vozím v termolahvi zeleninovou š?ávu většinou z karotky s celerem,někdy z pampelišky,nebo bodláku.Upozorňuji,že nejsem vůbec žádný fanatik zdravé stravy,pouze jsem po těch všech sračkách začal dodávat tělu opravdu kvalitní benzin a ono to opravdu skvěle funguje. PS: Další výhoda-jakákoliv nemoc půjde okolo vás a pokud máte problémy s alergiema,nebo rýmou,bolestmi v kolenou atd.-tak to prostě zmizí.