celkem by mě zajímalo, jaký sou podle vás nerozbytný ocelový kliky. na hmotnosti nezáleží, de mi jenom o výdrž a nebo kde by byly schopný za nějaký rozumný prachy udělat kliky i s osou na zakázku
celkem by mě zajímalo, jaký sou podle vás nerozbytný ocelový kliky. na hmotnosti nezáleží, de mi jenom o výdrž a nebo kde by byly schopný za nějaký rozumný prachy udělat kliky i s osou na zakázku
FUNN , DMR, ProfileRacing, Aricle
Cenově doporučuju se vyhnout klikám FSA od Vokolka
dvoum kámošům praskly DMR, nevim, jestli měli jenom špatnej kus a nebo jestli je moc přetížili
Neznám kliky co neprasknou.Jen některý až dýl a při ostřejším použití
to já sice taky ne, ale hold některý toho vydrží míň a ty já nehledám
Chceš samotný kliky+osu nebo i placku a rock ring mněl bych FSA POUNDER osa ISIS PLATINUM za velice dobrý peníz,úplně nové jestli máš zájem napiš mi maila:-))
jenom kliky s osou, zatim na ně ani nemám :-) , spíš by mě ale zajímala výroba na zakázku. kámoš řikal, že jeden jeho známej má jedny na zakázku, váží asi dvě kila a sou nerozbytný :-)
Za dobrou cenu? Hmm a nový? No bez převodníku, rockringu a osy se ani neprodávají. Pokud k nim nedáš účtelnku (zaruka ) budou pod 6500,– s daní že B-]
Podstatně míň:-P
Tady jsou komplet http://www.bike-forum.cz/…26214946.jpg
jo tyhle :-/ :-P , oceláky a ISIS no nic
Hmmm, DMR mi praskli, ale vydrželi dlouho… Jinak bych se hlavně vyhnul Aricle, těch sem viděl prasklejch dost… Zkusil bych Funn nebo pokud chceš něco pěkného tak Profile:-) ohledně té výroby se zeptej Mrázka… ten je pro každou špatnost:-)
:-) asi tam někdy před prázdninama k němu zajedu, tak se asi zeptám
Zajimavy jsou taky MRP.