Ahoj, muze ni nejaka dobra duse zmerit u Skareba 80mm(05) vzdalenost od korunky ke guferu. Ja sem nemeril rovnych 85mm a to se mi zda malo, navic v ni nejak divne lupe.Dik
Ahoj, muze ni nejaka dobra duse zmerit u Skareba 80mm(05) vzdalenost od korunky ke guferu. Ja sem nemeril rovnych 85mm a to se mi zda malo, navic v ni nejak divne lupe.Dik
Jsi mne vydesil, pokud jsem to dobre zmeril, ja mam 86mm, ale zatim tam nic nelupe. Zatim.
Tak to je dobry, sem myslel ze by to melo byt tak o 1cm vic, navic ve
spojitosti s tim cvakanim sem mel strach jestli neni prasKla pruzina.
Je zanovni, mam na ni najeto asi 70km, tak zatim ladim.
ruku do ohne za to nedam ale aby praskla pruzina,to snad ani nejde:-)
Jak ti to praská, můžeš mi to prosimtě trochu popsat?
me takhle prskal skareb pod brzdou.ale nemuzu na jistotu rict ze to byla vidlice,tezko rict.
Na zacatku zdvihu je tak 3–5mm vule s minimalnim odporem a pritom to
cvaka, cvaka to nekde kolem spodniho stelovaciho kolecka tlumeni. Zitra se
podivam jestli tam je dost oleje.
Na funkci to nejakej velkej vliv nema,ale nelibi se mi to.
No já mám teďka novou Splice asi 30 metrů jetou a když mám zdvih 100 mm a pořádně se o ní opřu, tak poslední 2 cm zdvihu mi to taky tam lupe, ale jakmile dám 110 a výš je pokoj. Možná se to ještě rozjezdí
Myslíš na funkci rostlináře :-)
mě cvaká black, když dýl nepracuje tak pak v tlumení jakoby cvaká/lupe, bud v klidu po 5000km žádná změna ani k lepšímu ani horšímu. Systém by měl být stejný. Pružina je tam snad jen 3cm v ride-kitu ne? ta kdyby praskla taky by to mělo divnej začátek chodu kde to bere, ale upřímně, o prasklý pružině jsem zatím v žádný vidli neslyšel :)
Na druhym kole mam stejnyho Blacka Air a to cvakani moc dobre znam, mam na nem taky vic jak 4000km a setrvaly stav, u toho Skareba to je ale jiny. Jak bude cas, tak se ji podivam na streva.
79mm by bylo malo:-),tohle je akorat:-).nebo to chces mit 150 jako SID?:-))
sem zjistil ze i tech 80mm je tuze malo, s tim zdvihem sem strelil kozla, ale kdyz ono to bylo v „akci“:-)
to nemusi byt.byl bych i dneska s 80mm zdvihu spokojenej.
To neres, radeji bikuj a udelas lip… :-)))
Rad bych, ale je strasna kosa, snad to brzi vyleze aspon k nule.:-)
k nule rikas?taky se tesis na inverzi a hnusny pocasi?:-)
Klidne to mi nevadi, ale v takovym mrazu nejezdim. Uz mam abstak, tak sem si udelal na dvorku teren s cihel, ze ja sem tu Skarebku odrovnal na nejake te cihle:-)