Které brzdy, by ste si vybral vy, keby ste nepozeral na cenu, a napisete my i výhody i navýhody dik Hayes HFX 9XC SHimano Deore BL-M525
Které brzdy, by ste si vybral vy, keby ste nepozeral na cenu, a napisete my i výhody i navýhody dik Hayes HFX 9XC SHimano Deore BL-M525
to bude sousto pro padlistu…:-)
taky sem zvedavej jestli se udrzi…;)
no ja sem mu puvodne chtel hodit, nejaky odkaz, ale kdyz sem zjistil kolik toho v ta historii je, tak sem nemel ani silu odpovidat… kdyby to tam nebylo napsane…
radsi si tu nasyp popel na hlavu sam a pak mrkni do historie,tam je o nich hafo informaci:)
Njn pouzij vyhledavani ........... :o)
troufam si tvrdit ze jsem ve zdejsich diskusich docela zbehly,ale ze by se mi chtelo hledat thread kde se mluvi primo o rozdilu mezi 525 a HFX9…
he,tak to se nemusis dozvedet ani ze spesl threadu…onehda me zajimal rozdil mezi m525 a 535 a dozvedel jsem se,ze LX-ka jsou gumovy:)
tak já bych přidal že 535 o něco víc brzdí, a markantní rozdíl je v tom, že se mémě se zahřívají a mají lepší dávkovatelnost.Řek bych, že se méně roztahují než xt. Nejlepsí od shimana je si složit xtr.
Ja ti můžu nabídnout Sh. XT, hydr. kotoučovky s řazením DualControl Sh. XT, se zárukou do 05/2007. Přidal bych ti k tomu i tu inverzní přehazovačku XT. Na ceně bychom se dohodli, myslím že bude příznivá.
jo tak to mu pomůže…vzhledem k tomu že vybírá mezi tím čím vybírá tak určo potřebuje tvoje dualy s přehazkou :-))))
HFX-9
bral by som 525 su lacnejsie.. vykon bude rovnaky plus ked sa ti na nich nieco pokazi da sa to lahko vymenit… neviem si predstavit zhanat ohnutu paku hfx9:)
A kde bys sehnal paku k 525? ja bych zrovna jednu potreboval a na rozdil od Hayesu se nahradni dily krom hadicky,oliv,kotouce,nebo cele paky sehnat nedaji:(Hayes dodava vsechno,tesneni,pistky…
Ano celou paku jo,ale ja potrebuju jen packu.On taky psal o ohle pacce a kupovat kvuli tomu celou?
Tak to jo.
no tak myslel som to ze kupis celu paku ale niekde som videl pradavat aj samostatne paky ale karbonove a za vysoku cenu.. ked ale ohnes paku hayesov tak aj samotnu paku zozenies dost tazko… navyse rozdiel medzi silou 525 a hfx9 neni nejak badatelny
Na Hayes je podstatne vetsi vyber samotnych pak (neoriginalnich).
Kde? ja som ziadne nenasiel na svk/cz shopoch
Nebo i originalnich http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…
Tie ceny:-/ ale dik