Viděl jsem, že dualy Dere se dají koupit už okolo 1700,–Kč, viděl nějdo levnější?
Viděl jsem, že dualy Dere se dají koupit už okolo 1700,–Kč, viděl nějdo levnější?
no videl jsem na kupkolo.cz LX dualy za 1990kc, ale to byla jen chvilkova akce… Kdes videl ty Deore dualy?
Teď je tam maj už za 1662,–!
Oprava je to na koloshop.cz.
sem je planoval koupit, ale dost jsem na koupi spechal a na koloshopu porad slibovali a nic, tak jsem to poresil, tak jak jsem to poresil, ty brzdovy paky si myslim nebudou nic moc.
myslim u tech dualu.
jako u vsech dualu .. i to razeni stoji za hovno ..
tak tedka stebou zrovna nesouhlasim… mam DC XT a sem nejvic spokojenej jak s razenim tak i s brzdovejma pakama… do DC Deore bych asi nesel i ty LX bych si mozna rozmyslel ale XT a XTR sou naprosto bez problemku…
Nevěřím, že bude tak veliký rozdíl mezi Deore, LX, XT a XTR ve funkci řazení. Rozdíl bude pouze v materiálu, váze a hlavně ceně. Každopádně dneska jsem dostal potvrzený odběr kol a jedno bude na DC Deore. Tak z něj udělám zkušební a prubnu jestli je to tak rozdílný.
No ve skutecnosti je to tak, ze Deore a LX dualy jsou uplne stejny, co se tyce pak i konstrukce, jediny rozdil vidim napisu a barve… Vetsi pokrok je az u XT a ty jsou fakt uz v pohode.
No, všichni jsou v pohodě, takže není co řešit, he, :-).
fakt uz v pohode a pritom z pohledu drzeni brzdovy paky nekjhorsi..,tak ja nevim:-)
ja uz bych do nich nesel ani za mak .. panecku jak ty leteli ..
.. (proc delat neco jednoduse, kdyz to jde slozite ) ..
no jasny tvuj nazor ja sem snima spokojenej…
tak to mas asi trpaslici ruce a nedavas tam velkou placku .. jednim prstem se absolutne neda brzdit pac ti prekazi ty ostatni a na velkou pilu je tak silene dlouhej chod ze delsi chod jsem jeste nikdy nevidel .. ale jinak jak rikas, je to muj nazor ..
noo tak tedka stebou zase nemuzu souhlasit… je pravda ze velka placka tam nejde zrovna dobre a jednim prstem brzdim skoro porad… a ze bych pritom mel trpaslici ruce se opravvdu rict neda… spis naopak
ale myslim ze fakt nema cenu to nejak hrotit me proste vyhovujou a tobe ne..
no nevim ty dualy…zase dalsi slozitej kram od shimana,kterej z lidi taha prachy
Tak jsem pořídil DC Deore za oněch 1662,– v současnosti lepší cena není. Po prvních zkušenostech musím říct, že s inverzní přehazovačkou jsou apsolutně v pohodě a dokonce mi přijdou i (co do ergonomie řazení) lepší než RF. Drobný tip: Na páčky jsem dal neoprénové návleky Setlaz, mohu vřrle doporučit, páka nejen nestudí, je zároveň velmi příjemná na omak, neklouže a hlavně se mírně zvětší její průměr a lépe se rozloží tlak do prstů pří řazení.
Pokud ti vyhovuji,tak neni co resit…ale ja k nim mam proste neduveru…myslim,ze az po par sezonach se uvidi,jestli to byl od shimana dobrej tah.treba bude vsechno ok,treba az se do ty „krabicky“ dostane bahno, prach, voda, tak to bude na vodpis.Sam mam RF,ale po par svezeni na SRAMu uz do shimana asi nepudu