Nemate nekdo osobni zkusenost s vidlicema Magura?Koukal jsem na www.magura.sk a jen smutim jakeho maji na slovensku dovozce.Moc se mi libi model Phaon a pri kurzu koruny neni vmoc drahej.Zpracovani se mi zda perfektni,navic jsou neokoukany.
Nemate nekdo osobni zkusenost s vidlicema Magura?Koukal jsem na www.magura.sk a jen smutim jakeho maji na slovensku dovozce.Moc se mi libi model Phaon a pri kurzu koruny neni vmoc drahej.Zpracovani se mi zda perfektni,navic jsou neokoukany.
Taky jsem uz docela uvazoval o magurach a jsem rad ze tady tohle tema je,treba se neco dozvim..:-) osobne se mi taky libi prave tahle,ale nerad bych zmenu k horsimu(z 32mm na 30mm vnitrni nohy),to je asi vsechno co bych rad aby mi nekdo porovnal. jinak bude vedle vanilly(opet) jako asi jedina dalsi ve vyberu.
Hm, tak to vypda, ze krome Reby tu mame dalsiho kandidata na vidli. Cesky dovozce, to se snad neda ani komentovat. Problem bude asi horsi dostupnost dilu.
osobnu skusenost nemam, ale podla nemeckeho casopisu je pretlmena a na to ze nema 32 mm nohy nie je moc tuha. Aj hmotnost je hodne vysoka. www.mountainbike-magazin.de/…on.79654.htm na tej stranke su aj dalsie vysledky testov vidlic magura…
já mam asgarda. lehoučkej a hodně tuhej. menší citlivost na menší nerovnosti. funkční štelování tlumení. nohy jsou ke korunce přišroubovaný, takže při demontáži není třeba rozebírat hlavu. porovnání s Marzocchi Marathon S: tužší, míň citlivější, sportovnější, o hodně nepřátelštější na výměnu oleje.
právě při výměně oleje sem ukroutil jeden plastový díl od tlumění. ochota a rychlost německý magury s výměnou a opravou: 1!
Diky za reakce.Prave o mensi citlivosti vzduchovych modelu jsem slysel,proto me zaujaly pruzinove.Zajimavej je Vidar,ale ma jen 80mm,kdyby byl ve 100mm verzi,bylo by to super.Diky sroubovanym noham v korunce a Corrosion Protectors je Magura muj favorit.Ohledne dovozce se snad neco zlepsi,pry se ma menit.Kdyz kouknu na slovenske stranky tak tam maji komplet nahradni dily,ja jednou shanel evolution adapter na HS33 a brzdovou hadici s olivama a od te doby se na mistniho dovozce mohu vys…
Pro 2007 to vypada docela zajimave… Tocha inspirace davnymi Pace.
Jeden čas k nám věci od Magury dovážel Scottsports.cz, ale nevím jestli to dělá i letos.
Pokud vím, tak to ještě platí.
je fajn videt, ze nekdo dela i vidlici s korunkou z obou stran.
Jen počkej, Zající!