čus mam ho vyhodit nebo se to dá nějak opravit? neni to ještě durch, ale už je tam boule zkoušel sem to podlepit zaplatou na duši, ale ta je asi moc měká :( vzorek je skoro novej tak je mi líto ho vyhodit díky
čus mam ho vyhodit nebo se to dá nějak opravit? neni to ještě durch, ale už je tam boule zkoušel sem to podlepit zaplatou na duši, ale ta je asi moc měká :( vzorek je skoro novej tak je mi líto ho vyhodit díky
Nechal bych to asi tak jak to je a nefoukal to zbytecne na tvrdo. Na zavod bych to nevzal ale dojezdit se to da.
duse ti moc nepomuze-provali se uplne stejne.. chce to nejakou tkaninu nebo tak neco,ktera to zpevni a udrzi. treba vystrihnout kousek boku ze stareho plaste
Přesně tak. Podobně jsem vyspravil Fat Alberta (kevlar) kusem Michelina (drát) – udělá to sice malou bouli, ale při velikosti alberta to vůbec nevadí.
jeden muj RR za hrozny penize ma tohle samy..,ale uz vic protrzeny.no podlepil jsem to proste dukladnejc,to je cely:-)
na zaplatu ze starého pláště sem taky premejšlel, ale neprošoupe se o to duše? a čim to podlepit?
Kdyz nebude nejaka ultralight tak ne.
Muzes to pro jistotu prelepit nejakou kobercovkou. Myslim ti zaplatu.
jo tohle sem chtel zrovna dodat..necim prelepit urcite..mel sem taky nejaky problem s plastem a ultralightka uprostred svihu pekne bouchla a vydesila vsechny kolem:-)
tomu nic není, pro klid to podlep.
No me se docela ovedcil kousek plachty z kamionu, nalepit chemoprenem a jeste prelepit skelnou paskou od 3M a tak 7 mm diru v plasti na pologalusce to vydrzelo az do prodreni behounu na platno, udela se tam sice takova boulicka, ale nezvetsovala se. Takovejhle der mam na redku nekolik a na zadku (ten ma najeto tak 200 km) zatim jen jednu, jak to neni durch tak neresim
Ječňák je borec!