Zdar, vlastnim MX comp Air 105 a chtel bych z ní udelat co nejprogresivnejsi vidlu. Zatím je na moji jízdu moc lineární. Mám teda podle něčí(?) rady ubrat olej??? přifouknout??? Olej na jakou hladinu??? Tlak na kolik???
Zdar, vlastnim MX comp Air 105 a chtel bych z ní udelat co nejprogresivnejsi vidlu. Zatím je na moji jízdu moc lineární. Mám teda podle něčí(?) rady ubrat olej??? přifouknout??? Olej na jakou hladinu??? Tlak na kolik???
Ubranim oleje docilis toho, ze bude kopat zpet a pujde rychle na konec zdvihu. Pokud konce zdvihu dosahujes snadno, tak pridej olej ci zvetsi tlak (doporucene tlaky a vysku hladiny oleje najdes v manualu)
Pokud chces aby ke konci vic tvrdla tak pridej oleje.Ty vysky hladiny z manualu ber jako orientacni.Je to ale desna prace,roli hraje par mm.
Už od novoty jsem mel v kazde noze jinou hladinu oleje, takže ho dohromady bylo asi málo. Vyzkouším, pošteluju, doufám že to vyjde…
pridat olej, ale pozor, i malo meni charakteristiku. Zkusil bych pro zacatek 5ml do kazde nohy.